Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Μαρινέλλα: «Έβαλε» φωτιά στην πίστα - Τα «έδωσε» όλα στο ρεσιτάλ χορού (video)

Μία και μοναδική!

11 Απριλίου 2024 11:55
Μαρινέλλα: «Έβαλε» φωτιά στην πίστα - Τα «έδωσε» όλα στο ρεσιτάλ χορού (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αν και 85 δεν το δείχνει ! Η αήμνηστη Μαρινέλλα δίνει ρεσιτάλ χορού στην πίστα του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανίζεται και προκαλεί χαμό!

Να υπενθυμίσουμε ότι επέστρεψε στη σκηνή του NOX μαζί με τη Μπέττυ Μαγγίρα και τον Στέλιο Διονυσίου πριν από περίπου έναν μήνα, 40 ημέρες μετά τον τραυματισμό στο πόδι της. Με την ευκαιρία δείτε: Μαρινέλλα: «Γύρισε το πόδι της και έπαθε θλάση στο γόνατο...» - Οι λεπτομέρειες για τον τραυματισμό μετά το ατύχημα

Η σπουδαία κυρία του ελληνικού τραγουδιού, με ιδιαίτερο κέφι, δείχνει τις χορευτικές της ικανότητες και αποθεώνεται από τους θαυμαστές της.

Βίντεο από τον ιδιαίτερο χορό της Μαρινέλλας έχει γίνει viral στο Tik Tok, σημειώνοντας χιλιάδες προβολές στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Νύχτα «βάλσαμο» για τη Μαρινέλλα: Ασταμάτητα τα χειροκροτήματα στην πίστα μετά το ατύχημα

Η Μαρινέλλα πέρασε μία περιπέτεια με την υγεία της εξαιτίας ενός ατυχήματος που είχε, το οποίο την οδήγησε στο νοσοκομείο. Λόγω αυτού, μάλιστα, είχε ακυρώσει όλες τις προγραμματισμένες εμφανίσεις της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε με την Μπέττυ Μαγγίρα.

Την Τετάρτη 13 Μαρτίου, ωστόσο, περίπου 40 μέρες μετά δηλαδή, η σπουδαία ερμηνεύτρια επέστρεψε στη μουσική σκηνή και αποθεώθηκε. Η εκπομπή του ALPHA, Happy Day, παρουσίασε κάποια αποσπάσματα από την εμφάνισή της, με τα χειροκροτήματα να είναι ασταμάτητα.

Αποθέωση στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Μαρινέλλα μετά την επιστροφή της στην πίστα

«Είμαι χαρούμενη γιατί είναι πάρα πολύ καλά η κυρία Μαρινέλλα, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που ξαναρχίζουμε. Είμαστε power για να πάμε μέχρι τέλος Μαΐου παρακαλώ», δήλωσε η Μπέττυ Μαγγίρα για την επιστροφή της συνεργάτιδά της.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share