Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

«Έσπασε» ρεκόρ από likes: Ο Μελέτης Ηλίας συνάντησε τον... Σάββα από το «Σόι σου» 5 χρόνια μετά το τέλος της σειράς

«Γκρέμισε» το διαδίκτυο η εμφάνιση έκπληξη του ηθοποιού!

15 Μαρτίου 2024 08:57
«Έσπασε» ρεκόρ από likes: Ο Μελέτης Ηλίας συνάντησε τον... Σάββα από το «Σόι σου» 5 χρόνια μετά το τέλος της σειράς
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τι κι αν έχουν περάσει πέντε χρόνια από το τέλος της σειράς «Το σόι σου», οι ατάκες που έχουν ειπωθεί εξακολουθούν να γίνονται viral στα social media.

Πρόσφατα, ο Μελέτης Ηλίας συναντήθηκε με την Ίριδα Μπογιούκα και τον Τάσο Τσαλούχο και «ζωντάνεψαν» ξανά μια από τις σκηνές της σειράς.

Δείτε επίσης: Βάσια Γκολφινοπούλου και Ηλιάνα Γαλάνη: Θυμάστε τις "κόρες" της Βάσως Λασκαράκη, «Σάντρα» και «Χαρά», από «Το σόι σου» - Δείτε πως είναι σήμερα και με τι ασχολούνται (Video)

Ο ηθοποιός υποδύθηκε τον Σάββα, όπως δηλαδή και στη σειρά, προκαλώντας άφθονο γέλιο αλλά και νοσταλγία σε όσους επιθυμούν να υπάρξουν και άλλες σεζόν.

«Όταν ο Μελέτης Ηλίας συνάντησε τον εαυτό του», γράφει η λεζάντα του βίντεο και τα σχόλια έπεσαν «βροχή» από τους φαν της σειράς του Alpha.

Βέρα Στο Δεξί: Έλσα, Δώρα, Ρεγγίνα ποζάρουν μαζί 17 χρόνια μετά - Σαν να μην πέρασε μια μέρα από πάνω τους

Η Ελισάβετ Μουτάφη μαζί με τη Μαριάννα Τουμασάτου και την Υρώ Λούπη πόζαραν μαζί 17 χρόνια μετά το τέλος της σειράς «Βέρα στο Δεξί». Οι τηλεοπτικές Έλσα, Δώρα, Ρεγγίνα βρέθηκαν ξανά μαζί και είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα από πάνω τους.

Η Βέρα Στο Δεξί ήταν μία από τις πολύ πετυχημένες απογευματινές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης. Η καθημερινή δραματική σειρά του Mega ξεκίνησε να προβάλλεται το 2004 και ολοκληρώθηκε το 2007. Για να καταλάβετε το μέγεθος της επιτυχίας της συγκεκριμένης σειράς, αν δεν είχε τύχει να την παρακολουθήσετε όσο προβαλλόταν, ξεπερνούσε σε τηλεθέαση - με ποσοστό καθημερινά πάνω από το 30% - τη θρυλική Λάμψη του Νίκου Φώσκολου που παιζόταν στον ΑΝΤ1.

Δείτε επίσης: Πριν τον Μάνο Νιφλή: Αυτός ο ηθοποιός είχε «κλέψει» την καρδιά της Ελισάβετ Μουτάφη (photo)

Η Λάμψη ήταν η μακροβιότερη σειρά στην ελληνική τηλεόραση, με 14 χρόνια καθημερινής προβολής και πάντα τα πιο υψηλά ποσοστά τηλεθέασης μέχρι που η Βέρα Στο Δεξί ήρθε για να «ταράξει» τα νερά.

Η Ελισάβετ Μουτάφη (Έλσα), η Υρώ Λούπη (Δώρα) και η Μαριάννα Τουμασάτου (Ρεγγίνα) δεν ήταν τελικά φίλες μόνο στον «κόσμο» της Βέρας στο Δεξί αλλά είναι και στην πραγματική ζωή. Οι πόζες που τράβηξαν σαν «Άγγελοι του Τσάρλι» δεν ήταν επειδή βρέθηκαν τυχαία στο δρόμο και θεώρησαν καλό να απαθανατίσουν τη στιγμή αλλά επειδή οι τρεις τους, όπως κάνουν οι αληθινές φίλες, είχαν βγει μια βόλτα.

«Άπειρα τα χρόνια, άπειρες πόζες, άπειρη σαχλαμάρα, άπειρη αγάπη! Σχέσεις ζωής! Καλής ζωής!» έγραψε η Μαριάννα Τουμασάτου αναδημοσιεύοντας στο προφίλ της τις φωτογραφίες τους, οι οποίες ήταν έμπνευση της Υρώς Λούπη, όπως είδαμε να λέει στους followers της: «…και έτσι όπως περπατάγαμε…είχα την φαεινή ιδέα». Και φυσικά, η Ελισάβετ Μουτάφη να επιβεβαιώνει στο δικό της προφίλ πως εκτός του ότι έχουν πολύ στυλ είναι φίλες καρδιακές, γράφοντας: «Σας αγαπάω πολύ πολλά χρόνια!!! Κρατάει χρόνια αυτή η κολωνια και τέτοια… Τρομάρα μας… έχουμε και στυλ!!!»

Λούπη Μουτάφη Τουμασάτου

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share