Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024

Βάσια Γκολφινοπούλου και Ηλιάνα Γαλάνη: Θυμάστε τις "κόρες" της Βάσως Λασκαράκη, «Σάντρα» και «Χαρά», από «Το σόι σου» - Δείτε πως είναι σήμερα και με τι ασχολούνται (Video)

«Ο κόσμος με αναγνώριζε όταν με συναντούσε έξω και αυτό με είχε σοκάρει λίγο στην αρχή»

17 Μαρτίου 2023 18:58
Βάσια Γκολφινοπούλου και Ηλιάνα Γαλάνη: Θυμάστε τις
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» μίλησαν η Βάσια Γκολφινοπούλου και η Ηλιάνα Γαλάνη. Οι δύο κοπέλες υποδύονταν τις μικρές κόρες της «Λυδίας», Βάσως Λασκαράκη από την επιτυχημένη σειρά «Το σόι σου». Επίσης, θυμάστε την Μπέτυ Βαλάση; Δείτε πως είναι σήμερα στα 86 της η θρυλική τηλεοπτική «Λωξάντρα.

Δείτε πως είναι σήμερα και με τι ασχολούνται οι" κόρες" της Βάσως Λασκαράκη, «Σάντρα» και «Χαρά», από «Το σόι σου»

Πιο συγκεκριμένα, η Βάσια Γκολφινοπούλου εξήγησε πως για την ίδια η σειρά ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία: «τέσσερα πολύ όμορφα χρόνια που πραγματικά τα θυμάσαι για όλη σου τη ζωή»

«Ήταν πολύ δύσκολο για εμένα να συνδυάσω τα γυρίσματα, το διάβασμα και τον πρωταθλητισμό στη ρυθμική γυμναστική. Θυμάμαι ότι διαβάζαμε αρκετές φορές μαζί με την Ηλιάνα πριν μας καλέσουν για γύρισμα, αλλά και στο δρόμο. Οι συμμαθητές μου έβλεπαν τη σειρά και με ρωτούσαν πολλά πράγματα για τα γυρίσματα», είπε η Βάσια Γκολφινοπούλου.

Η Ηλιάνα Γαλάνη θέλησε να εξηγήσει πώς βρέθηκε στο καστ της αγαπημένης σειράς του Alpha: «Όλα ξεκίνησαν από την Γρηγορία που ήταν γραμματέας στο φροντιστήριο αγγλικών και μου είπε ότι είμαι πολύ όμορφη. Μου έδωσε ένα χαρτί με το τηλέφωνο ενός πρακτορείου και μου πρότεινε να πάω εκεί. Με ρωτήσαν από το πρακτορείο αν θα με ενδιέφερε να περάσω από οντισιόν για το ρόλο της “Χαράς” στη σειρά».

Η ίδια θυμάται ότι πήγαινε κατευθείαν στο γύρισμα μετά το σχολείο. Μάλιστα, έπαιρνε το τάπερ με το φαγητό της στο αυτοκίνητο και την ίδια στιγμή μελετούσε το σενάριο της σειράς. «Είχα καταλάβει πολλές φορές συμπεριφορές συμμαθητών μου που πίστευαν πως έχω “καβαλήσει το καλάμι”, αλλά δεν με ενοχλούσε τόσο αυτό», παραδέχθηκε η Ηλιάνα Γαλάνη.

Η πιο αστεία σκηνή

Η Βάσια Γκολφινοπούλου από τη σειρά «Το σόι σου» συμπλήρωσε: «Ο κόσμος με αναγνώριζε όταν με συναντούσε έξω και αυτό με είχε σοκάρει λίγο στην αρχή. Είχαμε πάει σε ένα χωριό και ήταν κάτι παιδάκια εκεί που μου ζητούσαν το τηλέφωνο μου και με κυνήγαγαν μέχρι την τουαλέτα. Όταν μπήκα στο αυτοκίνητο για να φύγω, τα παιδιά αυτά είχαν βάλει φακό, φλας και με τραβούσαν φωτογραφίες».

Τέλος η ίδια περιέγραψε μια σκηνή που θα της μείνει στη μνήμη για πάντα: «Η πιο αστεία σκηνή που είχα γυρίσει ήταν με την Βάσω Λασκαράκη και τον Μελέτη Ηλία. Ο Μελέτης Ηλίας έπρεπε υποτίθεται να έρθει κοντά μου και να κάνει ότι ακούει τη μουσική που ακούω και εγώ και να έχει τα ίδια πρότυπα με εμένα. Τότε είχε βγει ένα συγκεκριμένο κομμάτι στο TikTok και ο Μελέτης Ηλίας έκανε το χορευτικό. Κάθε φορά που ο σκηνοθέτης έλεγε στοπ, σκάγαμε στα γέλια».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share