Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024

Viral ο Άδωνις Γεωργιάδης: «Και α και ου και ΔΑΠ-ΝΔΦΚ» - Τα παθιασμένα συνθήματα του υπουργού σε συγκέντρωση της ΟΝΝΕΔ (video)

«Πάμε γερά για τις Ευρωεκλογές», έγραψε ο υπουργός Υγείας

13 Φεβρουαρίου 2024 11:37
Viral ο Άδωνις Γεωργιάδης: «Και α και ου και ΔΑΠ-ΝΔΦΚ» - Τα παθιασμένα συνθήματα του υπουργού σε συγκέντρωση της ΟΝΝΕΔ (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε εκδήλωση για την κοπή της πίτας της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης παρέστη ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, και στη συνέχεια ανέβασε βίντεο από τη συγκέντρωση. Ο κ. Γεωργιάδης έκανε λόγο για μεγάλο παλμό, ενώ φώναξε με πάθος το σύνθημα της νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας. Με την ευκαιρία, δείτε την απάντηση του υπουργού για τον σάλο με τον Πάνο Βλάχο.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έλεγε δυνατά και με πάθος το γνωστό σύνθημα της ΔΑΠ: «Και α και ου και ΔΑΠ-ΝΔΦΚ». Δίπλα στον υπουργό βρισκόταν ο πρώην πρύτανης του ΑΠΘ, Νίκος Παπαϊωάννου, αλλά και ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Δημήτρης Τσιόδρας.

«Δείτε παλμό και κόσμο που είχε η συγκέντρωση της ⁦@onned_thess⁩ προχθές. Πάμε γερά για τις Ευρωεκλογές», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο X, ο υπουργός Υγείας.

Υπέρ Πάνου Βλάχου ο Αντώνης Κανάκης: «Το απόλυτα αυτονόητο τσουβάλιασμα! Επειδή είναι μανούλες στο αφήγημα...»

Ο Αντώνης Κανάκης τοποθετήθηκε μέσα από το Ράδιο Αρβύλα για το ντόρο που υπάρχει από χθες με το γεγονός πως ο Πάνος Βλάχος τραγούδησε σε live του στην Θεσσαλονίκη τον στίχο: «Μέσα σε έναν σάκο βάλτε, Άδωνι και Πορτοσάλτε».

«Πραγματικά έχουμε τρελαθεί με αυτά που γίνονται σε αυτήν τη χώρα. Παρακολουθείς ειδήσεις και εκτός του ότι σου μαυρίζουν την καρδιά, διαπιστώνεις ότι αν συνεχίσουμε έτσι, το Ιράν θα φαντάζει σε λίγο Νέα Υόρκη μπροστά στην Ελλάδα.

Τα πράγματα που λέγονται, ο δημόσιος διάλογος, οι απόψεις που ακούγονται στην Βουλή… Τώρα στο παιδί αυτό τον Πάνο Βλάχο, που έβαλε στον ίδιο σακί τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Άρη Πορτοσάλτε, που είναι το απόλυτα αυτονόητο τσουβάλιασμα, ότι ο πολιτικός και ο δημοσιογράφος σε αυτήν τη χώρα είναι το ίδιο και το αυτό. Όχι σε όλες τις περιπτώσεις, αλλά σε αυτήν την περίπτωση είναι το πιο αυτονόητο τσουβάλιασμα» ανέφερε ο Αντώνης Κανάκης.

«Θέλουν να κάνουν σε αυτό το παιδί μήνυση γιατί εντάξει έχουν ελέγξει τα πάντα και σιγά σιγά να γίνουν παλιό καλό Σοβιέτ. Έχουν και την ελευθερία του λόγου και της Τέχνης και των τραγουδιών και της σάτιρας και ό,τι θέλεις.

Να μην μπορεί να μιλά κανένας σε λίγο. Επειδή είναι μανούλες στο αφήγημα, τώρα όλα τα διαστρεβλώνουν. Το αφήγημα περί σάκου ότι συνεπάγεται ότι είναι…» κατέληξε ο Αντώνης Κανάκης.

Άδωνις Γεωργιάδης για Πάνο Βλάχο: «Με μία συγγνώμη θα έληγε το θέμα - Πιστεύω το έχει μετανιώσει...» (video)

Για την απόφασή του να μην προσφύγει στη δικαιοσύνη για το «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε» από τον ηθοποιό και τραγουδιστή, Πάνο Βλάχο, μίλησε το πρωί της Τρίτης ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.

«Είμαι εν ενεργεία πολιτικός και εμείς εξ ορισμού δεχόμαστε πιο σκληρή κριτική, εγώ το αντιλαμβάνομαι και έτσι πρέπει να είναι. Αυτό που είπε ο κ. Βλάχος υπερβαίνει τα εσκαμμένα. Πιστεύω ότι το έχει μετανιώσει, δεν μπορεί να θέλει να μας σκοτώσουν. Δεν είναι χιούμορ, ούτε να το λες αυτό. Νομίζω ότι με μια συγγνώμη εκ μέρους του θα έληγε το θέμα. Δεν έχει καμία ανάγκη να πει τέτοια πράγματα για να κερδίσει δημοσιότητα» είπε ο υπουργος Υγείας.

Ερωτηθείς, δε, αν πρόκειται για στοχοποίηση, ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε «μπορούμε να λέμε ότι δεν είναι στοχοποίηση αν ένα πρότυπο της νεολαίας λέει τέτοια πράγματα στην εποχή του διαδικτύου;».

Ωστόσο ο υπουργός Υγείας εξέφρασε την εκτίμηση πως «δεν νομίζω ότι μπορεί γυρίσει κανείς την Ελλάδα το 2015. Το επιχείρησε ο κ. Τσίπρας να επιστρέψει στη ρητορική του 2015 και συνετρίβη. Ότι υπάρχουν θύλακες που θέλουν την αποσταθεροποίηση, προφανώς υπάρχουν και καλό είναι να μην τους ερεθίζουμε. Οι θύλακες της τρομοκρατίας και της άκρας αριστεράς υπάρχουν».

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share