Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

«Χείμαρρος» ο Άρης Πορτοσάλτε για Πάνο Βλάχο: «Είναι παρότρυνση σε φόνο - «Είμαι διατεθειμένος να μιλήσω με αυτούς που θέλουν το κακό μου» (video)

Η αναφορά του δημοσιογράφου στο σατυρικό τραγούδι του ηθοποιού

13 Φεβρουαρίου 2024 09:06
«Χείμαρρος» ο Άρης Πορτοσάλτε για Πάνο Βλάχο: «Είναι παρότρυνση σε φόνο - «Είμαι διατεθειμένος να μιλήσω με αυτούς που θέλουν το κακό μου» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία ημέρα αφού απάντησε «θα τα βρούμε στη δικαιοσύνη», ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε αναφέρθηκε ξανά στον ηθοποιό και τραγουδιστή Πάνο Βλάχο για το τραγούδι του «Μέσα σε έναν σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε», το οποίο προκάλεσε αντιδράσεις.

«Ό,τι είχα να πω το είπα χθες. Το μόνο που μπορώ να προσθέσω είναι ότι… μεροκαματάκι για να τσιμπήσουμε λίγο από τον λαϊκισμό, λίγο από το λούμπεν… Υπάρχουν τηλεοπτικά προγράμματα που απευθύνονται στο λούμπεν, υπάρχουν κόμματα που δουλεύουν για το λούμπεν. Εδώ αυτό που εξετάζουμε είναι η παρακίνηση στον φόνο, δηλαδή πάρε την πιστόλα καθάρισε… Η ουσία είναι αυτή, η παρότρυνση σε φόνο», είπε αρχικά ο Άρης Πορτοσάλτε.

«Εγώ πάντως είμαι διατεθειμένος να πάω σε μια καφετέρια, σε έναν χώρο όπου θα είναι η εξέδρα που μου σηκώνουν τα πανό, ο ηθοποιούλης που λέει ο Μπάμπης, όλοι αυτοί που θέλουν το κακό μου, θέλουν τον καρκίνο, θέλουν το ψόφα… και να μιλήσω μαζί τους. Μπορώ να αντιμετωπίσω ότι κουβαλάνε μέσα στο μυαλό τους. Όπλα δεν μπορώ να αντιμετωπίσω…», συνέχισε ο δημοσιογράφος.

Κόλαφος ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για Πάνο Βλάχο: «Φασισμός με αγγελικό πρόσωπο - Μπράβο στον Άρη Πορτοσάλτε» (video)

«Ξεσπάθωσε» ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος εναντίον του Πάνου Βλάχου και του στίχου του «Μέσα σε έναν σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε».

Τη δική του άποψη μοιράστηκε και ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος σε σχετική συζήτηση στην εκπομπή «Πρωινού ΣουΣου», εκφράζοντας τον εκνευρισμό του με τον ηθοποιό.

Δείτε ακόμα: Πάνος Βλάχος: Ποιος είναι ο ηθοποιός που εξόργισε Γεωργιάδη & Πορτοσάλτε - Η απάντησή του μετά τον σάλο για το «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε...» (Video)

Καταρχάς, δήλωσε: «Μπράβο στον Άρη Πορτοσάλτε που θα κινηθεί νομικά, γιατί υπάρχει κι ένα όριο. Ο Πάνος Βλάχος “ασέλγησε” και πάνω σε ένα ωραίο παλιό ρεμπέτικο τραγούδι, αλλάζοντας τους στίχους. Εδώ βλέπουμε αυτό που ζούμε 10-15 χρόνια στα social, απειλές, βρισιές προς όποιον διαφωνεί με την άποψή μας… από πολλούς ανθρώπους, από ένα-δύο συγκεκριμένα κόμματα που βρίσκονται στα δύο άκρα. Βλέπουμε αυτό να περνάει στην ψυχαγωγία και να γίνεται αποδεκτό. Μιλάμε για καθαρόαιμο ακραίο λόγο από τον Πάνο Βλάχο, μιλάμε για αντιδημοκρατικό λόγο. Πρώτον, δεν υπήρξε ποτέ σατιρικός καλλιτέχνης, δεύτερον δεν είναι σάτιρα αυτό».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ο Τζίμης Πανούσης, τον επικαλούνται ορισμένοι και τον έβλεπα από μικρό παιδί επανειλημμένα, δεν έφτανε σε τέτοιο σημείο ατοπήματος, όπου προτρέπει σε φόνο. Γιατί όλοι καταλαβαίνουμε τι σημαίνει κορμιά σε σάκους, σημαίνει ή ότι έχουν πεθάνει ή ότι θα τους δολοφονήσουμε. Μιλάμε για αντιδημοκρατικό λόγο. Περάσαμε από τη δημοκρατία που είναι “διαφωνώ μέχρι θανάτου με αυτό που λες, αλλά θα υποστηρίξω μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες” στο “διαφωνώ με αυτό που λες, θέλω να πεθάνεις”, αυτό είναι!».

Επίσης, ο δημοσιογράφος σχολίασε: «Το είχα πει τότε με το "μη με λερώσετε" και δεν περίμενα να επιβεβαιωθώ τόσο γρήγορα, όταν είπε "μη με λερώσετε" σε εμάς, ότι είμαστε ένα είδος που "λερώνει" και ότι ντε και καλά "λερώνεται", ότι αυτό είναι ένα delay (σ.σ. καθυστέρηση) από εμένα από κάποιους που θεωρούν πολύ in αυτήν την αντισυστημικότητα, αυτήν τη δήθεν επαναστατικότητα, και φτάνουν σε αυτόν τον ακραίο λόγο που είναι φασιστικός. Φασιστικός λόγος!».

Τέλος, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του, είπε: «Το όνομα του Πορτοσάλτε δείχνει ότι δεν ήταν τυχαίο αυτό που είπε για τους δημοσιογράφους. Στο μυαλό του συγκεκριμένου ανθρώπου είναι κάποιοι πολιτικοί και κάποιοι δημοσιογράφοι άξιοι να πεθάνουν. Αν έβαζα έναν τίτλο σε αυτό, θα ήταν "φασισμός με αγγελικό πρόσωπο". Γιατί είναι αγγελικό το πρόσωπο, αλλά φασιστικά αυτά που λέει».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share