Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Μια κατηγορία μόνος του: Καψούρης Λαρισαίος ανέβηκε στην πίστα και έσπασε πιάτα με κάβουρα (video)

«Για ένα χαλαρό θα πάμε»

4 Ιανουαρίου 2024 08:43
Μια κατηγορία μόνος του: Καψούρης Λαρισαίος ανέβηκε στην πίστα και έσπασε πιάτα με κάβουρα (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δεν ξανάγινε αυτό που έγινε σε μπουζούκια της Λάρισας, όπου θαμώνας έβγαλε «κάβουρα» προκειμένου να σπάσει «βουνό» πιάτων στην πίστα.

Πριν από μερικές μέρες, στα «9/8», το σκληροπυρηνικό μπουζουξίδικο της θεσσαλικής πόλης, όπου το σπάσιμο των πιάτων εξακολουθεί να υφίσταται, έγινε αυτό το εντυπωσιακό περιστατικό.

Δείτε επίσης το viral ζεϊμπέκικο του Βασίλη Μπισμπίκη, με το οποίο τίμησε τον Βασίλη Καρρά.

Σύμφωνα με το onlarissa, ένας θαμώνας πάνω στο... κέφι και ενώ η τραγουδίστρια ερμήνευε το «Παράλληλη αγάπη», μεράκλωσε τόσο πολύ που πήρε έναν… κάβουρα και άρχισε να σπάει στοίβες πιάτων πάνω στην πίστα.

Όλο το διαδίκτυο μιλά για αυτόν: Τούρκος... Τόνι Σφήνος έγινε viral με το «Έκπτωτος Άγγελος» του Οικονομόπουλου (videos)

Τις οθόνες των κινητών έχει κατακλύσει ένας Τούρκος με εμφάνιση βγαλμένη από το '70, με την οποία κάνει θραύση στην πλατφόρμα του TikTok.

Ο 41χρονος Μουράτ Ερντέμ «πρωταγωνιστεί» σε viral βιντεάκια στη χώρα μας χάρη στα κλιπ, που τον «τοποθετούν» σε διάφορα σενάρια… Στην πλειοψηφία των βίντεο, η μυστηριώδης cult φιγούρα εμφανίζεται να πλησιάζει αργά την κάμερα και να κλείνει με νόημα το μάτι. Οι tiktokers συνδυάζουν τις κινήσεις του με το τραγούδι «Έκπτωτος Άγγελος» του Νίκου Οικονομόπουλου.

Δείτε επίσης: «Είναι άδικο»: Πιτσιρικάς προσπαθεί να πείσει γάτα να κάνει τσουλήθρα και «τρελαίνει» τα social media

Ο άνδρας, που κάνει πάταγο με το καρέ μαλλί, το μουστάκι του καθώς και τις ενδυματολογικές του προτιμήσεις, έχει κατάστημα μπαχαρικών και ξηρών καρπών σε μεγάλη πλατεία της πόλης Καχραμάνμαρας, το οποίο εμφανίζεται στο φόντο πολλών από τα πιο δημοφιλή βίντεο που ανεβάζει στον προσωπικό του λογαριασμό.

Η εκκεντρική εμφάνισή του και η πρότιμησή του για 70’s ρούχα πηγάζει από την αγάπη του για τον δημοφιλή Τούρκο τραγουδιστή και ηθοποιό Φερντί Ταϊφούρ, ο οποίος υπήρξε πρότυπο για εκείνον όταν ήταν παιδί.

Δείτε ορισμένα από τα βίντεο που πρωταγωνιστεί

@margaritaxr #CapCut #foryou #mpesfypgamw #trending #fyp #tiktokgreece ♬ Ekptotos Aggelos - Nikos Oikonomopoulos
@its_pyttipanna -Δυό καριόκες παρακαλώ???? #greece???????? #cyprus???????? #άπατο #foryoupage❤️❤️ #mpesfypgamw #πριντα30 #fyp #foryou #CapCut ♬ Ekptotos Aggelos - Nikos Oikonomopoulos
@eleni.sachana Οι κομμωτές λένε πάντα την αλήθεια ???? #fyp #foryoupage #φοργιου #φοργιουπειτζ #φυ #greektiktok ♬ Ekptotos Aggelos - Nikos Oikonomopoulos
@katerina_stath_ Emmm #fy #fyp #capcut ♬ Ekptotos Aggelos - Nikos Oikonomopoulos
@mylifeandanxiety.com_ #CapCut #trend #trending #foryourpage ♬ Ekptotos Aggelos - Nikos Oikonomopoulos
 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share