Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το βαρβάτο ζεϊμπέκικο πασίγνωστου ηθοποιού που έχει ξεπεράσει το 1.000.000 views!

«Γκρέμισε» το πλατό!

20 Ιανουαρίου 2022 07:09
Το βαρβάτο ζεϊμπέκικο πασίγνωστου ηθοποιού που έχει ξεπεράσει το 1.000.000 views!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το πλατό του Σπύρου Παπαδόπουλου και της εκπομπής του "Στην υγειά μας ρε παιδιά" έχει ζήσεις πολλές ένδοξες στιγμές τόσο από βαρύγδουπα ονόματα όσο και από αξέχαστους χορούς.

Μια τέτοια στιγμή έζησε κι όταν ο πασίγνωστος αυτός ηθοποιός σε μια εξαιρετικά σπάνια εμφάνισή του σηκώθηκε να χορέψει ζεϊμπέκικο και σείστηκε όλο το πλατό.

Ο λόγος για τον Τάσο Γιαννόπουλο, τον ηθοποιό που έγινε ευρέως γνωστός από τη συμμετοχή του στη σειρά "Ευτυχισμένοι Μαζί" και μας χάρισε άφθονες στιγμές γέλιου. Απ' ότι φαίνεται ο ηθοποιός έχει και άλλα κρυφά ταλέντα που μόλις τα αποκάλυψε μείναμε άφωνοι.

Ενώ ο Δημήτρης Μπάσης ερμήνευε το τραγούδι "η ζωή εδώ τελειώνει" ο Τάσος Γιαννόπουλος σηκώθηκε στην πίστα και με το βαρβάτο του ζεϊμπέκικο προκάλεσε πανικό, όχι μόνο στο πλατό αλλά και στο διαδίκτυο μιας και οι προβολές έχουν ξεπεράσει το 1 εκ.

Δείτε το βαρβάτο ζεϊμπέκικο στο παρακάτω βίντεο:

Ας θυμηθούμε όμως μια ακόμη τέτοια σπάνια εμφάνιση, δείτε το ζεϊμπέκικο νεαρού ηθοποιού που έκανε όλες τις γυναίκες να παραληρούν!

Κορίτσαρος χορεύει ζεϊμπέκικο και "τρελαίνει" τους πάντες - Το βίντεο έχει 1.000.000+ προβολές!

Παλιό αλλά καλό! Θυμάστε την Έρρικα Πρεζεράκου; Η όμορφη πρώην αθλήτρια στο παρελθόν έχει περάσει από το "Στην υγειά μας ρε παιδιά" και είχε μαγνητίσει όλα τα βλέμματα με το ζεϊμπέκικο της! Ανδρικά και μη...

Η Έρρικα με ένα βαρύ ζεϊμπέκικο ανέβασε την τηλεθέαση στα ύψη με το βίντεο στο Youtube να ξεπερνάει σήμερα τις 1.000.000 προβολές! Φυσικά, την ώρα του χορού έγινε χαμός στο πλατό της εκπομπής, όπως είχε γίνει και με πρόσωπο της πολιτικής.

Δείτε το εντυπωσιακό χορευτικό στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share