Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

37χρονη μητέρα δημοσίευσε αυτή τη φωτογραφία στο Facebook. Ο λόγος; Ανεκτίμητος…

φωτογραφία

23 Μαρτίου 2023 14:10
37χρονη μητέρα δημοσίευσε αυτή τη φωτογραφία στο Facebook. Ο λόγος; Ανεκτίμητος…
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια 37χρονη μητέρα δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία στο Facebook, με τον λόγο πραγματικά να είναι ανεκτίμητος και συνάμα συγκινητικός. Ενώ, μια 19χρονη ανέβασε μια selfie με το αγόρι της, αλλά μόλις δείτε την φωτογραφία θα κοκαλώσετε.

Η Μελ πρόσφατα γέννησε και ήταν ενθουσιασμένη που έκλεισε ραντεβού με μία προσωπική γυμνάστρια για να την βοηθήσει να επιστρέψει στην παλιά σιλουέτα της. Ήθελε επίσης να δυναμώσει το σώμα της και να αποκτήσει αντοχή. Αλλά η Μελ αποκαρδιώθηκε όταν η γυμνάστρια της μίλησε με πολύ υποτιμητικά λόγια.

Διαβάστε τι έγινε στην συνέχεια της ιστορίας με την γυμνάστρια. Αν ρωτάτε τη γνώμη μας, η Μελ είναι μια όμορφη και θαρραλέα νεαρή μαμά…

37χρονη μητέρα δημοσίευσε αυτή τη φωτογραφία στο Facebook. Ο λόγος; Ανεκτίμητος…

“Λοιπόν είχα την πρώτη μου συνεδρία σήμερα με προσωπική γυμνάστρια και το πρώτο πράγμα που μου είπε ήταν: “Προφανώς θέλεις να επιστρέψεις στο σώμα που είχες πριν την εκγυμοσύνη.”

Δεν ήταν ερώτηση, ήταν δήλωση. “Με τσάτισε απίστευτα.” “Την διόρθωσα ευγενικά απλά λέγοντας ότι ‘θέλω να επανακτήσω τη δύναμή μου και αντοχή …Δε με απασχολεί πως φαίνεται το σώμα μου, μόνο πως λειτουργεί…”

Αλλά με έβαλε σε σκέψεις. Οι γυναίκες μετά την γέννα, τις λένε ότι φαίνονται ωραίες αν επιστρέψουν γρήγορα στο σώμα που είχαν πριν την εγκυμοσύνη.

Βγαίνει το συμπέρασμα ότι φαίνονται χάλια αν έχουν ακόμη τα περιττά κιλά. Οι αδύνατοι άνθρωποι θεωρούνται ωραίοι για την έλλειψη λίπους ή κατηγορούνται όταν κάνουν εξοντωτικές δίαιτες. Οι εύσωμες γυναίκες είτε χαρακτηρίζονται χοντρές και ντροπιάζονται είτε χαρακτηρίζονται θαρραλέες που νιώθουν άνετα με το σώμα τους. Υπάρχει πάντα πίεση.”

“Κανείς δε νιώθει άνετα με το σώμα του 100% πάντα. Αυτό που πρέπει να μας ανησυχεί είναι αν οι άνθρωποι είναι εντάξει, όχι πως φαίνονται.”

“Μπορεί να μην είμαι έτοιμη για φωτογράφηση σε περιοδικό, τα εσώρουχά μου δε θα βγουν σε καμιά πασαρέλα, τα μαλλιά μου είναι λαδωμένα, δε φοράω μακιγιάζ, το σώμα μου είναι μαλακό και αγύμναστο. Δεν είμαι σίγουρη αν είμαι εντάξει καθόλου. Αλλά είμαι δυνατή. Το σώμα μου είναι υγιές. Ας λέει η κοινωνία ότι θέλει. Αυτά της προσφέρω.”

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share