Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

34χρονος έβγαλε φωτογραφία μεσαιωνικό κάστρο της Βρετανίας - Έπαθε σοκ όταν είδε στην κάμερα...

Ανατριχιαστικό!

8 Αυγούστου 2021 10:39
34χρονος έβγαλε φωτογραφία μεσαιωνικό κάστρο της Βρετανίας - Έπαθε σοκ όταν είδε στην κάμερα...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας 34χρονος Βρετανός ισχυρίζεται ότι απαθανάτισε σε φωτογραφία το φάντασμα ενός μικρού κοριτσιού με την κάμερά του, κατά τη διάρκεια επίσκεψης στο μεσαιωνικό κάστρο Σκίπτον στο Γιόρκσαϊρ. Ο Μάρκ Γουίτακερ είχε πάει ταξίδι στην επαρχία του Γιόρκσαϊρ μαζί με την έγκυο σύζυγό του Αμάντα. Ένα μεσημέρι αποφάσισε να επισκεφθεί μόνος του το κάστρο που χτίστηκε το 1090.

Εκεί, άρχισε να τραβά δεκάδες φωτογραφίες, χωρίς να παρατηρήσει κάτι περίεργο. Ωστόσο, όταν επέστρεψε, αργότερα, στο δωμάτιο και τις μετέφερε στον υπολογιστή του, έμεινε άναυδος. Παράλληλα δείτε και μια 31χρονη μητέρα, η οποία κατέγραψε με την κάμερά της μια μαύρη φιγούρα στην αυλή της, μόλις δείτε ήταν θα πάθετε σοκ.

34χρονος φωτογράφισε με την κάμερά του φάντασμα

Σε μία από τις φωτογραφίες είχε αποτυπωθεί η φιγούρα ενός μικρού κοριτσιού, το οποίο φορά ένα μακρύ λευκό φόρεμα και καπέλο, ενδυμασία που παραπέμπει στην γεωργιανή εποχή, δηλαδή γύρω στο 1750.

«Πιστεύω πως πρόκειται για φάντασμα, αφού τέτοια ρούχα φορούσαν πριν από 200-300 χρόνια. Επιπλέον, η φιγούρα είναι απόκοσμη. Δεν διακρίνεται ούτε πρόσωπο, ούτε χέρια» είπε ο Γουίτακερ και πρόσθεσε: «Πολλοί θα πιστέψουν ότι πρόκειται για photoshop, ωστόσο δεν έχω καν πρόσβαση στο πρόγραμμα αυτό, δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ…».

Ο Γουίτακερ τράβηξε αυτή τη φωτογραφία το 2014, ωστόσο μόλις τώρα αποφάσισε να την δημοσιοποιήσει. «Μέχρι σήμερα, κάθε φορά που την κοιτάζουμε, μας προκαλεί ανατριχίλα», λέει το ζευγάρι.

61χρονη γιαγιά στέκεται πάνω από την κούνια του μωρού - Μετά από λίγα δευτερόλεπτα... (Video)

Μια 61χρονη γιαγιά στέκεται πάνω από την κούνια του μωρού, μετά όμως από λίγα δευτερόλεπτα συνέβη κάτι το σοκαριστικό. Συγκεκριμένα, η Valerie Sharp, είναι μια γιαγιά η οποία προσέχει την εγγονή της όταν οι γονείς της είναι στη δουλειά. Η Valerie, είναι μια πολύ κοντή γυναίκα, πράγμα που τη δυσκολεύει λίγο όταν πρέπει να κρατάει το μωρό.

Για παράδειγμα, για να βάλει το μωρό μέσα στην κούνια, πρέπει να χρησιμοποιήσει σκαμπό για να φτάσει. Συνήθως, με τη βοήθεια του σκαμπό όλα πάνε καλά και το μωρό μπαίνει στην κούνια του με επιτυχία.

Να που ήρθε όμως μια μέρα, που κάτι «στράβωσε». Τη στιγμή που ανέβηκε στο σκαμπό για να βάλει το μωρό στη κούνια, έχασε την ισορροπία της καταλήγοντας και η ίδια μέσα στη κούνια. Ακόμα σε μία περίεργη ιστορία μια 67χρονη γιαγιά κρατά αγκαλιά το εγγόνι της όταν πάει να ρίξει ένα ποτήρι. Αυτό που ακολούθησε θα σας σοκάρει.

Η πτώση της Valerie, κατάφερε να ξυπνήσει το μωρό που έκπληκτο προσπαθούσε να καταλάβει τι γίνεται. Όταν η κόρη της 61χρονης γιαγιάς, είδε το συγκεκριμένο βίντεο, ξέσπασε σε γέλια.

Δείτε το βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share