Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Η γιαγιά του πήγε να τον πάρει από το σχολείο και τον είδε με καινούριο ποδήλατο - Η απάντηση του την άφησε άφωνη

Πανέξυπνος ή... γεννημένος εγκληματίας;

18 Σεπτεμβρίου 2020 08:49
Η γιαγιά του πήγε να τον πάρει από το σχολείο και τον είδε με καινούριο ποδήλατο - Η απάντηση του την άφησε άφωνη

Όταν η γιαγιά αυτού του χαριτωμένου 3χρονου πήγε στο σχολείο να πάρει τον εγγονό της και τον είδε με καινούριο ποδήλατο, κέρωσε. Οι γιαγιάδες είναι τα αγαπημένα πρόσωπο όλων των παιδιών κυρίως γιατί δεν είναι τόσο αυστηρές όσο οι γονείς τους και δεν τους χαλάνε χατήρι, δείτε εδώ τη γιαγιά που ο εγγονός της την τραβάει βίντεο στην κουζίνα. Βέβαια, υπάρχουν κι εξαιρέσεις όπως αυτή η γιαγιά που θέλησε να μάθει την αλήθεια.

Το είδε, του άρεσε, το πήρε και μετά δήλωνε πως είναι δικό του. Τόσο απλά ήταν τα πράγματα για τον χαριτωμένο μικρούλη. Η γιαγιά όμως επέμενε να μάθει αν αυτό το παιδί είναι γεννημένος... εγκληματίας κι έτσι άρχισε τις ερωτήσεις. Όταν τον ρώτησε πού βρήκε το ποδήλατο εκείνος παρέμεινε ψύχραιμος και όχι μόνο δήλωσε πως ήταν δικό του αλλά έδωσε και παραπάνω λεπτομέρειες λέγοντας πως του το πήρε η μητέρα του από το διαδίκτυο για τα Χριστούγεννα. Ο διάλογος γιαγιάς και εγγονού όπως ήταν αναμενόμενο κάνει το γύρο του διαδικτύου, δείτε τον στον παρακάτω βίντεο.

82χρονη γιαγιά βγάζει μια φωτογραφία με έναν νεαρό άντρα - Μόλις την είδαν οι δικοί της "κέρωσαν"

Υπάρχει ένα γνωμικό σχετικά με την ηλικία που λέει "είσαι όσο νιώθεις" και αυτό ακριβώς επιβεβαιώνει και αυτή η 82χρονη γιαγιά που απ' ότι φαίνεται δεν την πτοεί καθόλου η ηλικία της.

Η 82χρονη μιλά ανοιχτά για τις ερωτικές της προτιμήσεις και δηλώνει ευθαρσώς πως τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα βγαίνει ραντεβού με νεαρούς άντρες. Η Χέιτι διαθέτει διάφορα dating apps που της κάνουν τις νέες γνωριμίες πιο εύκολες.

Παρ' όλο που είναι μητέρα και γιαγιά διαθέτει προσωπικό λογαριασμό στο Instagram και δε διστάζει καθόλου να μοιράζεται τις φωτογραφίες με τους ερωτικούς της συντρόφους ακόμα κι αν τις βλέπουν οι δικοί της. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε μια γιαγιά να αψηφεί τους νόμους και τους κανόνες βάζοντας σαν προτεραιότητα την ερωτική της ζωή, δείτε τι συνέβη όταν μια 61χρονη γιαγιά ανέβασε ένα βίντεο αγκαλιά με μια 24χρονη.

Η Χέιτι είπε χαρακτηριστικά: "Δεν έχω γνωρίσει ποτέ άντρα που να μην με θέλει. Τους λέω από την αρχή πως πρέπει να τους γνωρίσω πρώτα για να δω αν έχουμε χημεία. Βγαίνουμε για ένα ποτό και αν η χημεία είναι καλή, πάμε στο σπίτι μου, αν όχι τότε απλά φεύγουμε".

Φυσικά και διαφέρει από τις υπόλοιπες γιαγιάδες και στον τρόπο ζωής αλλά και στην εμφάνισή της μιας και είναι πρώην χορεύτρια και το σώμα της ακόμη και σε αυτή την ηλικία παραμένει εντυπωσιακό. Τι συνέβη όμως και αυτή η γυναίκα αποφάσισε να βγαίνει αποκλειστικά με τόσο νεότερους άντρες;

Στη δεκαετία των 50 της, άρχισε να βγαίνει με άντρες της ηλικίας της, αλλά δεν ήταν αυτό που ήθελε ακριβώς. “Μία μέρα βγήκα με έναν 60χρονο, είχαμε ένα ωραίο δείπνο και όταν πήγαμε στο σπίτι του, είδα ένα δωμάτιο με αφίσες των Beatles, μπαστούνια hockey και βρωμερές κάλτσες – και σκέφτηκα, με αυτόν θέλω να κοιμηθώ, όχι με αυτόν τον άντρα” είπε και μιας και τότε δεν υπήρχαν τα σημερινά μέσα αποφάσισε να βάλει μια αγγελία. Κι από εκεί ξεκίνησαν όλα!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share