Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023

Προσπαθούσαν να σώσουν 8 εγκλωβισμένα κουταβάκια, αλλά μόλις κοίταξαν μέσα στην τρύπα έπαθαν σοκ

Απίστευτο!

8 Δεκεμβρίου 2022 14:46
Προσπαθούσαν να σώσουν 8 εγκλωβισμένα κουταβάκια, αλλά μόλις κοίταξαν μέσα στην τρύπα έπαθαν σοκ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι αποστολές διάσωσης των ζώων μπορεί να είναι σκληρές και πολύ δύσκολες. Μερικές φορές, δεν αποδίδουν με τον τρόπο που θα θέλαμε, όπως αυτή η μικρή περιπέτεια.

Μια αποστολή διάσωσης έφτασε σε μια σπηλιά όπου κάποιος είχε αναφέρει ότι υπήρχαν μέσα μικρά κουτάβια, χωρίς τη μητέρα τους. Έτσι πήγαν για να διερευνήσουν.

Όταν πήγαν εκεί, έριξαν μια ματιά μέσα και είδαν αρκετά κουτάβια. Ο διασώστης κατάφερε να πάρει ένα από τα κουτάβια, φροντίζοντας όταν τραβούσε το κουτάβι να μην τον δαγκώσει.

Το κουτάβι φώναζε για βοήθεια, μη γνωρίζοντας τι θα συνέβαινε αφού δεν είχε ποτέ επαφή με άνθρωπο πριν. Το κλάμα του κουταβιού φόβισε τα άλλα κουτάβια και πήγαν πιο μέσα στο μικρό στενό σπήλαιο.

Ο άνθρωπος σύρθηκε στη σπηλιά και έσωσε άλλα 2 κουτάβια. Αλλά τότε, τα υπόλοιπα αποφάσισαν να μπουν ακόμα πιο μέσα στο σπήλαιο, καθιστώντας το αδύνατον να τα φτάσουν.

Οι διασώστες πήγαν στην άλλη πλευρά της σπηλιάς και άρχισαν να σκάβουν μια τρύπα για να μπουν από εκεί, όπου τα κουτάβια θα ήταν και πάλι ορατά. Δείτε επίσης και τον άντρα που προσπάθησε να σώσει το σκυλάκι του.

Ήταν προσεκτικοί για να σιγουρευτούν ότι η σπηλιά δεν θα κατέρρευσε. Ο διασώστης κατάφερε να βγάλει και τα υπόλοιπα κουτάβια έξω.

Υπήρχαν 8 κουτάβια που είχαν σωθεί. Ήταν όλα έξω από το σπήλαιο και ήταν όλοι έτοιμοι να αναχωρήσουν, αλλά ένας διασώστης αποφάσισε να ελέγξει τη σπηλιά για να βεβαιωθεί ότι είχαν διασώσει όλα τα κουτάβια.

Βαθιά μέσα στο σπήλαιο, ήταν ένα ακόμα κουτάβι που ήταν διαφορετικό από τα άλλα. Καθώς το έβγαλε έξω, δεν υπήρχε ούτε γαύγισμα ούτε κλάμα, τίποτα.

Ήταν ήσυχο και δεν έβγαζε φωνή. Θα το είχαν αφήσει εκεί αν ο άντρας δεν είχε ελέγξει δύο φορές. Και είμαστε τόσο ευτυχείς που το έκανε!

Αυτοί οι άνθρωποι είναι πραγματικά υπερήρωες! Αυτό που έκαναν ήταν καταπληκτικό! Μπράβο τους!

12χρονη έφηβη ανέβασε αυτή την selfie στο διαδίκτυο και λίγα λεπτά προκάλεσε οργή! Ο λόγος; Δείτε καλύτερα...

Αυτή η 12χρονη ανυποψίαστη ανέβασε μια selfie στο διαδίκυτο και μέσα σε λίγα λεπτά προκάλεσε αντιδράσεις και κύμα οργής. Τι είχε συμβεί;

Ένα 12χρονο λευκό κορίτσι δέχτηκε πολλές αντιδράσεις όταν ανέβασε μία φωτογραφία της στο διαδίκτυο που έδειχνε το νέο της χτένισμα, το οποίο κατά πολλούς θα έπρεπε να είναι μόνο για μαύρους ανθρώπους. Όλες οι έφηβες συνηθίζουν να βγάζουν selfie χωρίς να σκέφτονται περαιτέρω, ειδικά για το τι κρύβεται πίσω από αυτές, όπως και αυτή η 13χρονη που αποκαλύφθηκε κάτι τρομακτικό για την φωτογραφία της!

Σύμφωνα με τον Σκότ, η Μάλορι Μέρκ ανέβασε φωτογραφίες από το νέο της μαλλί για να το δείξει στους φίλους της αλλά δέχτηκε πολύ έντονη επίθεση από αρνητικά σχόλια.

«Το θέμα είναι πως αυτό που κάνεις είναι προσβλητικό και πως όλοι έχουμε την κουλτούρα μας και θα έπρεπε να σέβεσαι κάποια πράγματα,» έγραψε στο Twitter η CaramelCreamQueen.

Υπήρξαν πολλοί που υποστήριξαν πως αυτό είναι ψυχολογικός βασανισμός και κλοπή ιδεών της μαύρης φυλής από ανθρώπους που δεν τους σέβονται και δεν τους φέρονται σωστά.

Υπήρξαν όμως και πολλοί που υπερασπίστηκαν το κορίτσι: ‘Μαύρες γυναίκες λένε πως οι λευκές δεν πρέπει να κάνουν κοτσιδάκια ενώ βάφουν τα μαλλιά τους ξανθά,’ είπε ένας.

Πιστεύετε πως αυτό που έκανε η Μέρκ ήταν προσβλητικό;

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share