Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2020

Samsung: Γιατί ζήτησε από τους χρήστες να μην χρησιμοποιούν προστατευτικά οθόνης; (Βίντεο)

Ποιο το βασικό πρόβλημα;

21 Οκτωβρίου 2019 10:26
Samsung: Γιατί ζήτησε από τους χρήστες να μην χρησιμοποιούν προστατευτικά οθόνης; (Βίντεο)

H Samsung δεσμεύτηκε πως το πρόβλημα με το ξεκλείδωμα της οθόνης στα κινητά θα λυθεί στις επόμενες ενημερώσεις!

Δείτε επίσης: Επικίνδυνα βακτήρια σε κινητά τηλέφωνα!

Αν έχεις πληρώσει πάνω από 500 ευρώ για μία συσκευή τηλεφώνου περιμένεις όλα να λειτουργούν τέλεια. Τουλάχιστον τα βασικά χαρακτηριστικά του.

Κι όμως, η Samsung καλείται να αντιμετωπίσει ένα σοβαρότατο πρόβλημα με τα Galaxy S10 και τα Galaxy Note 10 που αφορά το ξεκλείδωμα της οθόνης.

3χρονο αγόρι με αναπηρίες λίγο πριν πεθάνει έγινε στόχος στο διαδίκτυο...Θα εξοργιστείτε με αυτό που του έκαναν!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

3χρονο αγόρι με αναπηρίες λίγο πριν πεθάνει έγινε στόχος στο διαδίκτυο...Θα εξοργιστείτε με αυτό που του έκαναν!

Υπήρξαν βλέπετε πολλές καταγγελίες πως το αισθητήρες του δακτυλικού αποτυπώματος δεν έκαναν καλά την δουλειά τους, ανταποκρινόμενοι σε δάχτυλα που δεν έπρεπε λόγω του προστατευτικού οθόνης.

Πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η μαρτυρία μίας γυναίκας από την Μεγάλη Βρετανία, η οποία είπε πως ο σύζυγός της κατάφερε να ξεκλειδώσει το τηλέφωνό της, με το δικό του αποτύπωμα, ενώ ένα παρόμοιο περιστατικό καταγράφηκε στο παρακάτω video...

Έτσι, σύμφωνα με το CNN η Samsung εργάζεται πάνω σε ένα bug fix που θα έχει σύντομα έτοιμο, ζητώντας μέχρι τότε από όσους έχουν τα συγκεκριμένα μοντέλα να μην χρησιμοποιούν τα προστατευτικά.

Αυτά είναι τα 10 κινητά με τη μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας! (Photo)

Μπορεί η αγορά των κινητών να έχει μεγαλώσει τόσο πολύ που πλέον ο κάθε χρήστης έχει τη δυνατότητα να αγοράσει το τηλέφωνο που εξυπηρετεί απολύτως της ανάγκες του, ωστόσο αυτό που ισχύει το ίδιο για όλους είναι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Η εφαρμογή «προξενήτρα»!

Τα κινητά τελευταίας τεχνολογίας μπορεί να είναι τεχνολογικά «όπλα» με κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά, μεγάλη χωρητικότητα, εφαρμογές για όλες τις ηλικίες και τα γούστα, ενώ είναι πλέον και κορυφαίες φωτογραφικές μηχανές. Ωστόσο όταν στην οθόνη του κινητού εμφανιστεί η ειδοποίηση «χαμηλή μπαταρία», τότε μόνο εκνευρισμός προκαλείται.

Και μόνο η διαδικασία να πρέπει βρεις φορτιστή ή να έχεις στην τσάντα σου φορτισμένο power bank προκαλεί σε πολλούς δυσφορία.

Πάντως όταν οι χρήστες βρίσκονται στο κατάστημα και επιλέγουν ποιο κινητό θα αγοράσουν θέτουν στον εαυτό τους το δίλημμα «Διάρκεια ζωής μπαταρίας ή το τελευταίο μοντέλο;». Συνήθως κερδίζει το τελευταίο μοντέλο, ωστόσο καλό είναι να γνωρίζουμε και ποια κινητά έχουν τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής μπαταρίας.

Γνωστός ιστότοπος τεχνολογίας έθεσε σε δοκιμασία τα κινητά και βάσει των επιδόσεων των μπαταριών τους κατέλαβαν και την αντίστοιχη θέση στη δεκάδα. Απούσα από τη δεκάδα είναι η Apple, αφού η μπαταρία του iPhone φαίνεται ότι δεν τα κατάφερε. Ωστόσο οι φαν του iPhone περιμένουν το νέο μοντέλο το iPhone 11 για το οποίο η εταιρεία αναφέρει πως και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας θα είναι τουλάχιστον κατά μία ώρα μεγαλύτερη.

Η λίστα με τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας στα κινητά τηλέφωνα

 1. Η λίστα με τα smartphones που έχουν μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας

  Motorola Moto G7 Power με 20 ώρες και 18 λεπτά, η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι 5.000
 2. Xiaomi Mi Max 2 με 17 ώρες 22 λεπτά, η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι 5.300
 3. LG X Power με 15 ώρες και 18 λεπτά, η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι 4.100
 4. Motorola Moto E5 Plus με 15 ώρες και 8 λεπτά, η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι 5.000
 5. BLU Studio Energy με 14 ώρες και 53 λεπτά, η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι 5.000
 6. Huawei Mate 20 με 14 ώρες και 26 λεπτά, η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι 4.000
 7. Asus ROG Phone II με 14 ώρες και 11 λεπτά, η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι 6.000
 8. Motorola Moto Z Play Droid με 13 ώρες και 43 λεπτά, η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι 3.500
 9. Xiaomi Redmi 3S με 13 ώρες και 39 λεπτά, η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι 4.100
 10. Samsung Galaxy J7 (2018) με 13 ώρες και 25 λεπτά, η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι 3.300

Τί θα πάθετε αν χρησιμοποιείται smartphone πάνω από 5 ώρες την ημέρα;

Τί θα πάθετε αν χρησιμοποιείται smartphone πάνω από 5 ώρες την ημέρα;

Η χρήση των κινητών (smartphones) που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της σύγχρονης ζωής οδηγεί σε μειωμένη φυσική δραστηριότητα, παχυσαρκία και άλλες καθημερινές συνήθειες που αυξάνουν τον κίνδυνο καρδιαγγειακών νόσων, σύμφωνα με νέα έρευνα την οποία επικαλείται ο ιστότοπος ScienceDaily. Σας αφορά όλους: Γιατί ζεσταίνεται το κινητό μου;

Τα αποτελέσματα της μελέτης, που παρουσιάστηκαν στο Συνέδριο του Αμερικανικού Κολλεγίου Καρδιολογίας το 2019 στη Λατινική Αμερική, αποκάλυψαν πως οι φοιτητές που αφιέρωναν πάνω από 5 ώρες ημερησίως στο κινητό τους τηλέφωνο αύξαναν τον κίνδυνο παχυσαρκίας κατά 43%

undefined

Η Μίραρι Μαντίλα-Μορόν, ειδικός στην καρδιακή πνευμονική και αγγειακή αποκατάσταση, εξηγεί ότι παρότι η ελκυστικότητα της τεχνολογίας είναι αδιαμφισβήτητη θα πρέπει επίσης να χρησιμοποιηθεί για την βελτίωση των συνηθειών που προωθούν την καλή υγεία. Η ίδια μάλιστα προσθέτει πως όταν κανείς περνάει πολλές ώρες μπροστά σε μια οθόνη υιοθετεί ευκολότερα καθιστικές συνήθειες και αποφεύγει τη φυσική δραστηριότητα, συμπεριφορές που συνδέονται με πρόωρο θάνατο, διαβήτη, καρδιαγγειακές ασθένειες, διαφόρους τύπους καρκίνου, αρθριτικά και μυοσκελετικά συμπτώματα

Οι ερευνητές χρησιμοποίησαν ως δείγμα 1.060 φοιτητές Ιατρικής από το Πανεπιστήμιο Σιμόν Μπολιβάρ τους οποίους παρακολούθησαν από τον Ιούνιο έως τον Δεκέμβριο. Από αυτούς το 36,1% και το 42,6% είχαν αυξημένες πιθανότητες να γίνουν υπέρβαροι και παχύσαρκοι αντίστοιχα.

undefined

Διαπιστώθηκε ότι οι φοιτητές που δαπανούν περισσότερες από πέντε ώρες την ημέρα χρησιμοποιώντας το κινητό τηλέφωνο, καταφεύγουν συχνότερα στη μη υγιεινή διατροφή όπως αναψυκτικά και φαγητά με ζάχαρη, ενώ ασκούνται λιγότερο συχνά. Επίσης, το 26% των υποκειμένων που ήταν υπέρβαρα και το 4,6% που ήταν παχύσαρκα χρησιμοποιούσαν το κινητό πάνω από 5 ώρες τη μέρα.

Η Μορόν καταλήγει ότι τα αποτελέσματα της έρευνας αναδεικνύουν πως η πολύωρη χρήση του κινητού τηλεφώνου είναι μια από τις βασικές αιτίες παχυσαρκίας.

 

TECH

Ροή ειδήσεων

Share