Σάββατο, 08 Μαΐου 2021

Η εφαρμογή «προξενήτρα»!

Θα κάνει θραύση!

1 Αυγούστου 2019 20:48
Η εφαρμογή «προξενήτρα»!

Μια νέα εφαρμογή για φλερτ έρχεται να βοηθήσει τους ντροπαλούς που έχουν όρεξη να ερωτοτροπήσουν αλλά δεν είναι σίγουροι για την ανταπόκριση που θα λάβουν. Έστειλες το λάθος email στο πιο λάθος άτομο - Δες πώς θα το πάρεις πίσω χωρίς να σε ανακαλύψει (Video)

Πολύ συχνά παρεξηγούμε ένα βλέμμα κάποιου αγνώστου σε ένα μπαρ.

Αυτό που για κάποιον είναι ένα νεύμα για φλερτ, για κάποιον άλλο είναι απλά ένα βλέμμα που πλανάται στον χώρο.

Μια εφαρμογή για iphone που λέγεται Approach έρχεται να σπάσει την αμηχανία της πρώτης κίνησης.

Ο επιχειρηματίας από το Μπρίσμπεϊν Κρεγκ Τρέβιθικ που βρίσκεται πίσω από την εφαρμογή έβαλε στόχο να βοηθήσει εκείνους που φοβούνται να μιλήσουν ή να φλερτάρουν με κάποιον ξένο σε ένα μπαρ σύμφωνα με τη Daily Mail.

Οι χρήστες της εφαρμογής θα είναι σε θέση να ελέγξουν αν οι άνθρωποι γύρω τους είναι έτοιμοι για φλερτ.

Ο Τρέβιθικ, εξήγησε ότι συχνά κάποιος δεν γνωρίζει αν ο άλλος είναι διαθέσιμος ή ενδιαφέρεται, με αποτέλεσμα να υπάρχει μια αμηχανία στην προσέγγιση με πιθανότητες απόρριψης.

«Αυτό είναι κάτι διαφορετικό: αν βλέπετε κάποιον και ανοίξετε το Approach ξέρετε ότι είναι single. Κάνετε την πρώτη σας κίνηση μέσω του τηλεφώνου σας. επειδή όλοι είναι άνετοι με αυτό» εξηγεί.

Ωστόσο, αυτή η εφαρμογή δεν θα είναι άμεσα διαθέσιμη για όλες τις μοναχικές καρδιές σε όλο τον κόσμο, καθώς μόνο οι άνθρωποι στο Κουίνσλαντ θα έχουν την ευκαιρία να την χρησιμοποιήσουν φέτος.

Τί θα πάθετε αν χρησιμοποιείται smartphone πάνω από 5 ώρες την ημέρα;

Τί θα πάθετε αν χρησιμοποιείται smartphone πάνω από 5 ώρες την ημέρα;

Η χρήση των κινητών (smartphones) που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της σύγχρονης ζωής οδηγεί σε μειωμένη φυσική δραστηριότητα, παχυσαρκία και άλλες καθημερινές συνήθειες που αυξάνουν τον κίνδυνο καρδιαγγειακών νόσων, σύμφωνα με νέα έρευνα την οποία επικαλείται ο ιστότοπος ScienceDaily. Σας αφορά όλους: Γιατί ζεσταίνεται το κινητό μου;

Τα αποτελέσματα της μελέτης, που παρουσιάστηκαν στο Συνέδριο του Αμερικανικού Κολλεγίου Καρδιολογίας το 2019 στη Λατινική Αμερική, αποκάλυψαν πως οι φοιτητές που αφιέρωναν πάνω από 5 ώρες ημερησίως στο κινητό τους τηλέφωνο αύξαναν τον κίνδυνο παχυσαρκίας κατά 43%

undefined

Η Μίραρι Μαντίλα-Μορόν, ειδικός στην καρδιακή πνευμονική και αγγειακή αποκατάσταση, εξηγεί ότι παρότι η ελκυστικότητα της τεχνολογίας είναι αδιαμφισβήτητη θα πρέπει επίσης να χρησιμοποιηθεί για την βελτίωση των συνηθειών που προωθούν την καλή υγεία. Η ίδια μάλιστα προσθέτει πως όταν κανείς περνάει πολλές ώρες μπροστά σε μια οθόνη υιοθετεί ευκολότερα καθιστικές συνήθειες και αποφεύγει τη φυσική δραστηριότητα, συμπεριφορές που συνδέονται με πρόωρο θάνατο, διαβήτη, καρδιαγγειακές ασθένειες, διαφόρους τύπους καρκίνου, αρθριτικά και μυοσκελετικά συμπτώματα

Οι ερευνητές χρησιμοποίησαν ως δείγμα 1.060 φοιτητές Ιατρικής από το Πανεπιστήμιο Σιμόν Μπολιβάρ τους οποίους παρακολούθησαν από τον Ιούνιο έως τον Δεκέμβριο. Από αυτούς το 36,1% και το 42,6% είχαν αυξημένες πιθανότητες να γίνουν υπέρβαροι και παχύσαρκοι αντίστοιχα.

undefined

Διαπιστώθηκε ότι οι φοιτητές που δαπανούν περισσότερες από πέντε ώρες την ημέρα χρησιμοποιώντας το κινητό τηλέφωνο, καταφεύγουν συχνότερα στη μη υγιεινή διατροφή όπως αναψυκτικά και φαγητά με ζάχαρη, ενώ ασκούνται λιγότερο συχνά. Επίσης, το 26% των υποκειμένων που ήταν υπέρβαρα και το 4,6% που ήταν παχύσαρκα χρησιμοποιούσαν το κινητό πάνω από 5 ώρες τη μέρα.

Η Μορόν καταλήγει ότι τα αποτελέσματα της έρευνας αναδεικνύουν πως η πολύωρη χρήση του κινητού τηλεφώνου είναι μια από τις βασικές αιτίες παχυσαρκίας.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Διάσπαση του Facebook θέλει συνιδρυτής του κολοσσού!

NASA: Το 2024 ξεκινάει το "Πρόγραμμα Άρτεμις"!

Διαβάστε περισσότερα θέματα Tech στο Athensmagazine.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share