Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020

Instagram: Tεράστια αλλαγή! Δείτε τι καταργείται!

Ξεχάστε όσα ξέρατε!

8 Οκτωβρίου 2019 18:11
Instagram: Tεράστια αλλαγή!  Δείτε τι καταργείται!

Μια σαρωτική αλλαγή ετοιμάζει το Instagram τις επόμενες ημέρες. Facebook: Βγαίνει νέα εφαρμογή για ανταλλαγή μηνυμάτων για χρήστες Instagram!

Η απόφαση που πήρε το δημοφιλές μέσο στηρίζεται στην ψυχική υγεία των χρηστών του!

Σύντομα αναμένεται να καταργηθεί η δυνατότητα να βλέπεις την δραστηριότητα όσων ακολουθείς.

Συγκεκριμένα, όπως επιβεβαίωσε ο επικεφαλής περιεχομένου, Vishal Shah ξεκίνησε η σταδιακή αφαίρεση του following από το οποίο μπορούσε κανείς να δει σε ποιες φωτογραφίες ή videos έκαναν like ή σχόλια, όσοι ακολουθεί.

Η επιλογή αυτή την έβρισκες πατώντας στην καρδούλα στο κάτω μέρος της εφαρμογής και μετά το «ακολουθείτε» στην ελληνική έκδοση του Instagram.

3-4.jpg

Πώς να καταλάβεις ότι σε ακολουθεί ένα ψεύτικο προφίλ στο Instagram!

Μπορεί η πλατφόρμα να κάνει ό,τι μπορεί για να περιορίσει τα ψεύτικα προφιλ στο Instagram, ωστόσο αυτά υπάρχουν για πολλούς και διάφορους λόγους.

Δείτε επίσης: Ρόδος: Έκλεισε ραντεβού μέσω instagram σε 13χρονο αλλά πήγε ο πατέρας του!

Υπάρχουν ψεύτικα accounts στο Instagram που έχουν δημιουργηθεί για να κάνουν likes και comments ελεύθερα, κάνοντας κάθε φορά «πόλεμο» σε έναν celebrity ή μια εταιρία και υπάρχουν και ορισμένα accounts που έχουν δημιουργηθεί απλά για να σε… παρακολουθούν!

Πώς θα εντοπίσεις τα ψεύτικα accounts στο Instagram;

Απ’ το bio του

Είναι το σημείο όπου έχουμε κάτω από το όνομά μας και την φωτογραφία και μερικά στοιχεία για εμάς. Επομένως, η «Μαρία Παπαδοπούλου» που σε ακολούθησε είτε δεν έχει κάποια περιγραφή στο bio της είτε έχει ένα quote τύπου «Ό,τι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό»… για να αφήσει και το μυστήριο να αιωρείται.

Η φωτογραφία

Αν το προφίλ αυτό δεν έχει φωτογραφία, τότε κατά 99% είναι ψεύτικο. Επίσης, σε συνδυασμό με άλλα σημάδια αν έχει φωτογραφία από ταινία ή κάποια φωτογραφία από το google ή μια πολύ, πολύ μακρινή και γυρισμένη πλάτη… τότε μάντεψε!

Δεν έχει posts

Ή έχει για posts quotes ή τη φύση σε όλο της το μεγαλείο. Συνήθως κρατά κλειστό το προφίλ και όχι δημόσιο για… ευνόητους λόγους κι αν το κάνεις follow και σε δεχτεί τότε θα δεις ό,τι δεν υπάρχει σε καμία φωτογραφία κάποιο πρόσωπο, ούτε σχόλια, ούτε likes. Δεν γίνεται να μην έχει φίλους… απλά έχει φτιάξει το συγκεκριμένο προφίλ με σκοπό. Και μάντεψε… δεν υπάρχει περίπτωση να χάσει Insta Story σου γιατί ο σκοπός του είσαι εσύ!

ψεύτικα accounts στο Instagram

Οι followers

Ακολουθεί πολλά accounts, τυχαία για να μην «καρφωθεί». Έχει τυχαίους ανθρώπους και μέσα σε αυτούς…. βρήκε και σένα! Ωστόσο, δεν έχετε κανέναν κοινό φίλο δεν τον γνωρίζεις από πουθενά και δεν σου θυμίζει τίποτα.

Παράλληλα, τον ακολουθούν ελάχιστοι άνθρωποι τους οποίους φυσικά έχει δεχτεί για… ξεκάρφωμα ή δεν τον ακολουθεί κανένας και τότε αυτό το «καμπανάκι» είναι ακόμη πιο δυνατό.

Αν υποψιάζεσαι πως το προφίλ που σε ακολουθεί έχει δημιουργηθεί πρόσφατο και είναι ψεύτικο, τότε μην το δεχτείς να σε ακολουθήσει. Επίσης, αν έχεις δημόσιο το προφίλ σου και σε ακολουθήσει αυτομάτως ένα τέτοιο account μπορείς να το κάνεις και μπλοκ κι αναφορά!

TAGS
 

TECH

Ροή ειδήσεων

Share