Σάββατο, 28 Μαρτίου 2020

Facebook: Βγαίνει νέα εφαρμογή για ανταλλαγή μηνυμάτων για χρήστες Instagram!

Τι διαφορετικό θα έχει;

6 Οκτωβρίου 2019 13:29
Facebook: Βγαίνει νέα εφαρμογή για ανταλλαγή μηνυμάτων για χρήστες Instagram!

Το Facebook ανακοίνωσε την Πέμπτη (03/10) την έναρξη του Threads, μιας νέας εφαρμογής ανταλλαγής μηνυμάτων για χρήστες του Instagram.

Δείτε επίσης: Ύποπτα μηνύματα από χρήστες του Facebook και του WhatsApp θα στέλνονται απευθείας στην Αστυνομία!

Η εφαρμογή αυτή, που θα είναι διαθέσιμη για iPhone και Android, εστιάζει στην κάμερα και επιτρέπει στους χρήστες του Instagram να μοιραστούν στιγμές με τους φίλους τους.

Βγαίνε νέα εφαρμογή για ανταλλαγή μηνυμάτων Facebook για χρήστες του Instagram!

«Γνωρίζουμε πώς επικοινωνείτε αυτό που κάνετε και πώς αισθάνεστε για τις φωτογραφίες και τα βίντεο. Γι' αυτό δημιουργήσαμε τo Threads, έναν νέο τρόπο για να μιλήσουμε με φίλους σε έναν ιδιωτικό χώρο», ανέφερε η εταιρεία.

Σύμφωνα με το cnbc.com, η εφαρμογή δανείζεται πολλά στοιχεία από τον ανταγωνισμό, ενώ επικεντρώνεται στην αποστολή φωτογραφιών και βίντεο μέσω ιδιωτικών μηνυμάτων.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το Facebook δημιούργησε μια τέτοια εφαρμογή. Το 2012, λάνσαρε το Poke, ενώ το 2014 το Slingshot. Καμία από τις εφαρμογές δεν είχε την ανταπόκριση που ίσως να περίμεναν οι άνθρωποι της εταιρείας.

Άλλη μια προσπάθεια έγινε το 2017, με το Direct, το οποίο η εταιρεία ανακοίνωσε τον περασμένο Μάιο ότι θα κλείσει.

Πώς να καταλάβεις ότι σε ακολουθεί ένα ψεύτικο προφίλ στο Instagram!

Μπορεί η πλατφόρμα να κάνει ό,τι μπορεί για να περιορίσει τα ψεύτικα προφιλ στο Instagram, ωστόσο αυτά υπάρχουν για πολλούς και διάφορους λόγους.

Δείτε επίσης: Ρόδος: Έκλεισε ραντεβού μέσω instagram σε 13χρονο αλλά πήγε ο πατέρας του!

Υπάρχουν ψεύτικα accounts στο Instagram που έχουν δημιουργηθεί για να κάνουν likes και comments ελεύθερα, κάνοντας κάθε φορά «πόλεμο» σε έναν celebrity ή μια εταιρία και υπάρχουν και ορισμένα accounts που έχουν δημιουργηθεί απλά για να σε… παρακολουθούν!

Πώς θα εντοπίσεις τα ψεύτικα accounts στο Instagram;

Απ’ το bio του

Είναι το σημείο όπου έχουμε κάτω από το όνομά μας και την φωτογραφία και μερικά στοιχεία για εμάς. Επομένως, η «Μαρία Παπαδοπούλου» που σε ακολούθησε είτε δεν έχει κάποια περιγραφή στο bio της είτε έχει ένα quote τύπου «Ό,τι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό»… για να αφήσει και το μυστήριο να αιωρείται.

Η φωτογραφία

Αν το προφίλ αυτό δεν έχει φωτογραφία, τότε κατά 99% είναι ψεύτικο. Επίσης, σε συνδυασμό με άλλα σημάδια αν έχει φωτογραφία από ταινία ή κάποια φωτογραφία από το google ή μια πολύ, πολύ μακρινή και γυρισμένη πλάτη… τότε μάντεψε!

Δεν έχει posts

Ή έχει για posts quotes ή τη φύση σε όλο της το μεγαλείο. Συνήθως κρατά κλειστό το προφίλ και όχι δημόσιο για… ευνόητους λόγους κι αν το κάνεις follow και σε δεχτεί τότε θα δεις ό,τι δεν υπάρχει σε καμία φωτογραφία κάποιο πρόσωπο, ούτε σχόλια, ούτε likes. Δεν γίνεται να μην έχει φίλους… απλά έχει φτιάξει το συγκεκριμένο προφίλ με σκοπό. Και μάντεψε… δεν υπάρχει περίπτωση να χάσει Insta Story σου γιατί ο σκοπός του είσαι εσύ!

ψεύτικα accounts στο Instagram

Οι followers

Ακολουθεί πολλά accounts, τυχαία για να μην «καρφωθεί». Έχει τυχαίους ανθρώπους και μέσα σε αυτούς…. βρήκε και σένα! Ωστόσο, δεν έχετε κανέναν κοινό φίλο δεν τον γνωρίζεις από πουθενά και δεν σου θυμίζει τίποτα.

Παράλληλα, τον ακολουθούν ελάχιστοι άνθρωποι τους οποίους φυσικά έχει δεχτεί για… ξεκάρφωμα ή δεν τον ακολουθεί κανένας και τότε αυτό το «καμπανάκι» είναι ακόμη πιο δυνατό.

Αν υποψιάζεσαι πως το προφίλ που σε ακολουθεί έχει δημιουργηθεί πρόσφατο και είναι ψεύτικο, τότε μην το δεχτείς να σε ακολουθήσει. Επίσης, αν έχεις δημόσιο το προφίλ σου και σε ακολουθήσει αυτομάτως ένα τέτοιο account μπορείς να το κάνεις και μπλοκ κι αναφορά!

Eφαρμογές γνωριμιών: Τι πρέπει να γράφετε στο προφίλ σας για να έχετε απήχηση!

Ένα από τα σημαντικότερα προαπαιτούμενα για την επιτυχία σας στα σάιτ και τις εφαρμογές γνωριμιών είναι χωρίς αμφιβολία η περιγραφή του εαυτού σας στο προφίλ σας.

Ερευνητές της εφαρμογής γνωριμιών Badoo κατάφεραν να ξεχωρίσουν τις λέξεις που οδηγούν σε μεγαλύτερη απήχηση ανάμεσα στους χρήστες. Μάλιστα, διαχώρισαν ποιες λέξεις φαίνονται περισσότερο ελκυστικές στους άντρες και ποιες στις γυναίκες, παρατηρώντας πως υπάρχουν και κάποιες κοινές όπως «μουσική» και «γυμναστήριο».

Πιο συγκεκριμένα οι δέκα λέξεις που κάνουν τους άντρες να φαντάζουν πιο ελκυστικοί στα μάτια των γυναικών είναι:

1. 1.80 ύψος

2 .Οικογένεια

3. Σκυλιά

4. Δείπνο

5. Γένια

6. Ταξίδια

7. Μουσική

8. Σχέση

9. Γυμναστήριο

10. Αυτοκίνητο

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, οι άντρες φαίνεται να προτιμούν γυναίκες, οι οποίες στην περιγραφή τους, χρησιμοποιούν τις παρακάτω 10 λέξεις:


1. Αγάπη

2. Ποτό

3. Μουσική

4. LOL

5. Γυμναστήριο

6. Καφές

7. Μπλε μάτια

8. :)

9. Μπύρα

10. Λάτρης φαγητού
 

TECH

Ροή ειδήσεων

Share