Κυριακή, 26 Μαΐου 2024

Η συνταγή του τέλειου κιμά: Το απίθανο κόλπο για να τον τσιγαρίσετε χωρίς να σβολιάσει

Σα να είναι διπλοπερασμένος

24 Μαΐου 2023 11:35
Η συνταγή του τέλειου κιμά: Το απίθανο κόλπο για να τον τσιγαρίσετε χωρίς να σβολιάσει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δεν μπορούμε να σκεφτούμε τα μακαρόνια χωρίς τον τέλειο κιμά, ο οποίος είναι ένα από τα basic υλικά με τον οποίο μπορούμε να δημιουργήσουμε πολλά και ευφάνταστα πιάτα. Ποιο είναι το απίθανο κόλπο στη συνταγή για να τον τσιγαρίσετε χωρίς να σβολιάσει;

Το μαγείρεμα του κιμά, όμως, μπορεί να γίνει πολύ απαιτητικό, ειδικά αν δεν το πολυέχεις με τη μαγειρική. Όταν τον ανακατεύουμε, κατά το τσιγάρισμα, ο κιμάς σπάει σε κομμάτια με αποτέλεσμα να σβολιάζει.

Ευτυχώς για εμάς, μια γυναίκα βρήκε ένα απίθανο κόλπο για να τσιγαρίσει τον κιμά ομοιόμορφα και χωρίς να δημιουργεί σβόλους. Σας έχουμε επίσης και το μυστικό κόλπο, το οποίο θα δείτε εδώ, και θα κάνει τον κιμά σας ακόμα πιο γευστικό.

Η μητέρα από τη Νέα Ουαλία μοιράστηκε στο Facebook και συγκεκριμένα στην ομάδα Hunter Mums την πολύ απλή μέθοδό της που είναι πολύ αποτελεσματική.

Αυτό που κάνει λοιπόν είναι να χρησιμοποιήσει ένα σύρμα αντί για ξύλινη κουτάλα. Το σύρμα θα βοηθήσει τον κιμά να χωριστεί σε μικρότερα κομμάτια και να απλωθεί ομοιόμορφα.

Όμως, δεν τον χτυπάει με αυτό, απλώς τον πατάει, ζυμώνοντάς τον, όπως φαίνεται στη φωτογραφία.

Η Amy, η γυναίκα που μοιράστηκε το πανέξυπνο τρικ δέχτηκε τα αποθεωτικά σχόλια άλλων γυναικών, που δεν το είχαν σκεφτεί έως τώρα. Ανέφεραν μάλιστα ότι το hack δουλεύει τέλεια και κάνει το τσιγάρισμα παιχνιδάκι.

Η τεχνική αυτή είναι τέλεια αν θέλεις να φτιάξεις σάλτσα για τα ζυμαρικά ή μπέργκερ, καθώς δεν θες ο κιμάς σου να είναι χοντροκομμένος.

Κάνει μια τρύπα στον κιμά και ρίχνει μέσα αυγό - Το αποτέλεσμα είναι εξωπραγματικό!

Θέλετε μια συνταγή για μπιφτέκια διαφορετική από τις άλλες; Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσετε να κάνετε μόνοι σας τα μπιφτέκια που βλέπετε στα ταχυφαγεία και σας τρέχουν τα σάλια. Απλά κάντε μια τρύπα στον κιμά και ακολουθήστε τα βήματα.

Αρχικά πατήστε τον κιμά με ένα ποτήρι και μετά αφαιρέστε λίγο από την μέση, ώστε να έχει χώρο για το αυγό. Βάλτε τον στο τηγάνι και ρίξτε το μέσα.

Κλείστε με ένα καπάκι το τηγάνι και αφήστε τον κιμά μέσα μέχρι να γίνει. Το αποτέλεσμα θα σας ξετρελάνει και σίγουρα θα το κάνετε συνέχεια. Είναι τόσο απλό και εύκολο!

 

Συνταγές

Ροή ειδήσεων

Share