Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σε αυτό το μαγαζί της Αθήνας θα κάνεις την πιο όμορφη παραμονή Χριστουγέννων

Με ένα μενού που ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς!

19 Δεκεμβρίου 2022 09:19
Σε αυτό το μαγαζί της Αθήνας θα κάνεις την πιο όμορφη παραμονή Χριστουγέννων
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Pere Ubu, το talk of the town μαγαζί της Γλυφάδας, σε περιμένει την παραμονή Χριστουγέννων, για να γιορτάσεις με τον πιο ξεχωριστό τρόπο, σε έναν όμορφο χώρο με υπέροχες γεύσεις.

Με την ευκαιρία δες εδώ σε ποιο μαγαζί της Αθήνας θα βρεις τα πιο νόστιμα και ιδιαίτερα panettone.

Για την συγκεκριμένη μέρα το Pere Ubu, έχει ετοιμάσει ένα ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο μενού, το οποίο θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.

Η παραμονή Χριστουγέννων στο Pere Ubu, ξεκινάει με ένα welcome drink και amuse bouche με χουρμά γεμιστό με foi gras και με γλάσο από chorizo.

Στη συνέχεια ακολουθεί σαλάτα με ψητά παντζάρια, καπνιστό σολομό, κατσικίσιο τυρί, φουντούκια και Hollandaise παντζαριού, carpaccio και tartare από μοσχάρι black angus, remoulable με φρέσκο ραπάνι και bearnaise.

Έπειτα, για κυρίως θα σερβίρουν short rib μοσχαρίσιο, με fino sherry, καρότα σοταρισμένα με campari και πουρές από πατάτα και τρούφα.

Τέλος, ένα υπέροχο και γευστικό γλυκό, έρχεται να κλείσει τη βραδιά. Baba au Rum με κρέμα αμυγδάλου και παγωτό πορτοκάλι.

Παράλληλα, πρέπει να υπογραμμίσουμε ότι το Pere Ubu, φροντίζει για όλους, γι' αυτό και έχει ειδικό μενού για όσους είναι vegan, ώστε να μπορούν όλοι να απολαύσουν την παραμονή Χριστουγέννων.

 

Ροή ειδήσεων

Share