Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

3 + 1: Τα καλύτερα μαγαζιά για φαγητό στο Περιστέρι

Για ένα υπέροχο γαστρονομικό ταξίδι!

15 Ιουλίου 2022 08:51
3 + 1: Τα καλύτερα μαγαζιά για φαγητό στο Περιστέρι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Περιστέρι, είναι μία από τις περιοχές της Αθήνας που σφύζει από ζωή. Ο πεζόδρομος με τα μαγαζιά και η Αιμιλίου Βεάκη με τα ατελείωτα μαγαζιά για ποτό και φαγητό, είναι τα δύο πιο διάσημα σημεία του Περιστερίου. Πάμε όμως να ανακαλύψουμε και μερικά από τα καλύτερα μαγαζιά για φαγητό στο Περιστέρι.

Το Athensmagazine.gr, έκανε την έρευνα του και ανακάλυψε 4 από τα καλύτερα μαγαζιά για φαγητό στο Περιστέρι.

Με την ευκαιρία ανακάλυψε τα καλύτερα μαγαζιά για ποτό στο Περιστέρι.

NORMA gastropub

Αιμιλίου Βεάκη 19, Περιστέρι

Τηλέφωνο: 21 0574 4562

Σε έναν χώρο με minimal industrial αισθητική, μπορείς να απολαύσεις ένα γαστρονομικό ταξίδι. Το μενού του μαγαζιού εστιάζει στις ελληνικές παραδοσιακές γεύσεις, ενώ κάνει την διαφορά εμπλουτίζοντας τα πιάτα με δημιουργικές επιρροές από τη σύγχρονη γαστρονομία.

Παράλληλα, στο Norma θα βρεις μια λίστα με εκλεκτά κρασιά και πολύ γευστικά cocktails.

Basegrill Athens

Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως 64, Περιστέρι

Τηλέφωνο: 21 0575 7455

Στο Basegrill, πρωταγωνιστής είναι το κρέας. Τα καλύτερα κρέατα προετοιμάζονται και κόβονται όπως πρέπει, προετοιμάζονται και ψήνονται όπως τους αρμόζει και έρχονται κατευθείαν στο τραπέζι. Τo Basegrill αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς για το καλό κρέας και την εξαιρετική φιλοξενία.

Με γνώση, με μεράκι, με επιμονή και περιέργεια, ο Βαγγέλης, ο Σπύρος και ο Γιάννης ανάγουν το κρέας στη δική τους τέχνη. Το είδος των κρεάτων, η κοπή τους, η εκτίμηση του κάθε κομματιού για το τέλειο ψήσιμό του, οι ελληνικές ράτσες και η άψογη εκτέλεση στο ψήσιμο του κάθε ειδικού κομματιού με τον τρόπο που του αρμόζει, αποτελούν τις αρχές του πιο εξειδικευμένου εστιατορίου με ελληνικό κρέας στην πόλη.

Travolta Athens

Αγίου Παύλου 33, Περιστέρι

Τηλέφωνο: 21 0571 9222

Ο Travolta είναι μια ψαροταβέρνα παντός καιρού. Από νωρίς το μεσημέρι ανάβει τις γκαζόλαμπες και σε περιμένει να γευτείς ολόφρεσκα και γευστικά ψάρια.

Προσεγμένα πιάτα με αισθητική και γεύση σε ένα χώρο που κυριαρχεί το λευκό και η minimal αισθητική.

Burger's Hood

Παπαδιαμάντη 2, Περιστέρι

Τηλέφωνο: 21 0571 8988

Το Burger’s Hood είναι ένα αυθεντικό american style burger spot. Τα burger είναι τόσο λαχταριστά που θα γίνει το νέο σου αγαπημένο στέκι.

Το μπιφτέκι είναι από 100% μοσχαρίσιο κιμά που πλάθεται καθημερινά, ενώ οι χειροποίητες σάλτσες είναι ένα από τα συστατικά της νοστιμιάς που θα σου προσφέρει κάθε πιάτο του Burger’s Hood.

 

Εστιατόρια

Ροή ειδήσεων

Share