Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

2 + 1: Τα καλύτερα μαγαζιά για ποτό στο Περιστέρι

Για μεγάλη απόλαυση!

29 Οκτωβρίου 2023 07:38
2 + 1: Τα καλύτερα μαγαζιά για ποτό στο Περιστέρι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Περιστέρι, είναι μία από τις περιοχές της Αθήνας που σφύζει από ζωή. Μαγαζιά για φαγητό, για ποτό και ψώνια... θα βρεις τα πάντα στο Περιστέρι και για όλα τα γούστα. Κοσμοπολίτικη περιοχή και ένας μεγάλος πεζόδρομος για να σουλατσάρεις.

Και κάπου εκεί ανάμεσα.... το Athensmagazine.gr εντόπισε 4 από τα καλύτερα μαγαζιά για ποτό στο Περιστέρι.

Με την ευκαιρία ανακαλύψτε τα καλύτερα μαγαζιά για ποτό στον Άλιμο.

Gigifiogos "Bistronomy & Wine Bar"

Κώστα Βάρναλη 16, Περιστέρι

Τηλέφωνο: 697 765 5507

Περνώντας την πόρτα του "Gigifiogos", μεταφέρεσαι σε μία άλλη εποχή. Retro διακόσμηση με στοιχεία μπαρόκ... ταξίδι πίσω στην εποχή της αναγέννησης.

Παράλληλα, μία λίστα με περίπου εξήντα ετικέτες κρασιού, από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα, σε περιμένουν να τα δοκιμάσεις.

Amantes Amentes

Σαρανταπόρου 20 & Θεοφράστου 7, Περιστέρι

Τηλέφωνο: 21 1182 3914

Ένας ειδυλλιακός χώρος που θυμίζει κάτι από Λατινική Αμερική, μία αυλή γεμάτη δέντρα και ένα roof top bar συνθέτουν το τρίπτυχο της επιτυχίας του μαγαζιού Amantes Amentes. Μάλιστα, στο μαγαζί θα βρεις γευστικά cocktails.

Mind The Cup

Αιμιλίου Βεάκη 29, Περιστέρι

Τηλέφωνο: 21 0577 6010

Σύμφωνα με το Buzzfeed, το Mind The Cup, είναι ένα από τα 25 καλύτερα καφέ στο κόσμο. Πέρα όμως από τον υπέροχο καφέ που σερβίρει, είναι και ένα ιδανικό μαγαζί για να απολαύσεις το ποτό σου, είτε στον εξωτερικό του χώρο, ο οποίος έχει μία πολύ όμορφη αισθητική είτε στο εσωτερικό του που έχει μία πολύ ιδιαίτερη και προσεγμένη αισθητική.

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share