Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Θέλεις να φας το καλύτερο sushi στο Παγκράτι; Αυτά τα δύο μαγαζιά είναι για σένα!

Η ιαπωνική κουλτούρα κρυμμένη σε δύο στάσεις του Παγκρατίου

2 Απριλίου 2024 09:32
Θέλεις να φας το καλύτερο sushi στο Παγκράτι; Αυτά τα δύο μαγαζιά είναι για σένα!
Από Λίνα Σιμοπούλου

Βρισκόμαστε στην πόλη που μας προσφέρει καθημερινά μια πληθώρα γαστρονομικών επιλογών με ό,τι τραβάει η όρεξή μας. Μέσα σε αυτές είναι και το δημοφιλές sushi, ένα από τα αγαπημένα φαγητά των Αθηναίων, με τους λάτρεις του να μην σταματούν ποτέ να αναζητούν τα καλύτερα μέρη για να απολαύσουν το πεντανόστιμο ιαπωνικό έδεσμα.

Κι ενώ οι περιοχές της πρωτεύουσας είναι πολλές, εκείνη του Παγκρατίου έχει καταφέρει να κατακτήσει μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές του αθηναϊκού κοινού για την εκλεκτή της προσφορά σε εξαιρετικής ποιότητας sushi, που ικανοποιεί κάθε επισκέπτη.

Σήμερα, στο Athens Magazine ρίχνουμε μια λεπτομερή ματιά στα δύο κορυφαία μαγαζιά με sushi στο Παγκράτι, που ξεχωρίζουν για την ποιότητα καθώς και την έντονη γευστική εμπειρία που προσφέρουν. Το ταξίδι μας στην ιαπωνική γαστρονομία και κουλτούρα ξεκινά από τον κομψό χώρο του YOSHI Sushi Bar και ολοκληρώνεται με την αυθεντική γεύση και εκλεπτυσμένη ποικιλία του Madai Sushi Bar.

YOSHI Sushi Bar

Το street- στέκι ονόματι YOSHI Sushi Bar αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή μαγαζιά για λαχταριστό sushi στο Παγκράτι. Με την παραδοσιακή του ιαπωνική αισθητική και τον κομψό χώρο του, προσφέρει μια μοναδική εμπειρία για τους λάτρεις του sushi. Το μενού του, περιλαμβάνει μια ευρεία ποικιλία που φτάνει από συνδυασμούς μοναδικών rolls μέχρι πληθωρικά poke bowls, που μας εγγυώνται μια απολαυστική γευστική εμπειρία. Στα αγαπημένα μας, το maguro roll, με τηγανιτή γαρίδα και καψαλισμένο τόνο και το poke bowl tuna, με τόνο mix λαχανικών & teriyaki sause.

Τ: Πλ. Προφήτου Ηλία 5

Madai Sushi Bar

Το Madai Sushi Bar συνιστά ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό του Παγκρατίου, που δίνει έμφαση στην ποιότητα και τη φρεσκάδα των υλικών του, σερβίροντας, μεταξύ άλλων, εκλεπτυσμένα bao buns αλλά και εξαιρετικές σούπες, που ικανοποιούν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς γευσιγνώστες. Must try τα beef udon noodles με black angus και η εκπληκτική σαλάτα spicy lemon shrimp, με γαρίδες και λαχανικά. Το φιλικό και απόλυτα εξυπηρετικό του προσωπικό δημιουργεί μια ζεστή ατμόσφαιρα, κάνοντας τους πελάτες να νιώθουν σαν στο σπίτι τους.

T: Αρχελάου 17

 

Ροή ειδήσεων

Share