Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

Survivor 2024 spoiler 26/05: Αμάν και πώς! Αυτή η ομάδα κερδίζει τον πρώτο αγώνα ασυλίας

Τα κουκιά είναι... μετρημένα μετά και από όσα συμβούν στη διάρκεια του αγωνίσματος

26 Μαΐου 2024 08:15
Survivor 2024 spoiler 26/05: Αμάν και πώς! Αυτή η ομάδα κερδίζει τον πρώτο αγώνα ασυλίας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 2024 spoiler 26/05: Έχουμε μπει στην τελική ευθεία για την φετινή σεζόν του Survivor, με το ριάλιτι επιβίωσης να κοντεύει στο μεγάλο του φινάλε, το οποίο θα δούμε να εκτυλίσσεται στο Άλσος Βεΐκου ενώπιον ζωντανού και τηλεοπτικού κοινού, το οποίο θα παρακολουθήσει το ποιος θα είναι εκείνος, που θα σηκώσει την κούπα και θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο του νικητή.

Μερικές εβδομάδες έχουν μείνει, άλλωστε, για την ολοκλήρωση ενός από τους πιο σκληρούς κύκλους, που έχουμε δει σε αυτό το παιχνίδι, με τους διαγωνιζόμενους να οφείλουν να είναι πραγματικά υπερήφανοι για όσα έχουν καταφέρει, έχοντας παραμείνει μέχρι τώρα στον Άγιο Δομίνικο. Χρειάστηκε, άλλωστε, να φύγουν αρκετοί και με προβλήματα, για να μείνουμε στους οκτώ, που υπάρχουν τώρα στο νησί.

Survivor 2024 spoiler 26/05: Η ομάδα που κερδίζει την ασυλία στον... αστερισμό του τραυματισμού του Φάνη

Κι εκείνοι, βέβαια, έχουν τα δικά τους προβλήματα, κάτι που φαίνεται στην επιδείνωση της κατάστασης του Φάνη Μπολέτση, ο οποίος στο νέο επεισόδιο «καταρρέει» και δυσκολεύεται ιδιαίτερα να αποδεχθεί την ιδέα μιας πιθανής του αποχώρησης, όμως πρέπει να σκεφτεί σοβαρά το ενδεχόμενο, αφού η... κατάσταση δεν τον βοηθά ιδιαίτερα, όπως φάνηκε στο νέο αγώνισμα ασυλίας.

Έτσι, λοιπόν, ξεκινά και η καινούργια εβδομάδα του Survivor, με το ριάλιτι επιβίωσης να μας φέρνει μπροστά σε νέες εξελίξεις, αφού υπάρχουν δύο υποψήφιοι και, στο νέο επεισόδιο, άλλος ένας θα γίνει γνωστός μπροστά στον Γιώργο Λιανό μέσα από την καθιερωμένη ψηφοφορία, κρίνοντας το ποιοι θα μονομαχήσουν στο τέλος της εβδομάδας.

Ποια ομάδα, όμως, κερδίζει την πρώτη ασυλία; Αν κρίνουμε από τα προβλήματα της μπλε ομάδας, ειδικά με τον τραυματισμό του Φάνη, τότε η κόκκινη μάλλον έχει ένα μικρό προβάδισμα, όμως μένει να φανεί το ποιος θα καταφέρει να πάρει το νέο... ατζουνικό έπαθλο και να καθίσει ήσυχος στο συμβούλιο του νησιού.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share