Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024

Survivor 2024 spoiler 09/04: Διώχνουν ΠΑΛΙ γυναίκα! Αυτή είναι η 2η και 3η υποψήφια προς αποχώρηση! Οριστικό

Οριστικό - Κλείδωσε η γυναικαία υποψηφιότητα, την γλιτώνει ο Θοδωρής - Αυτή η ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία

9 Απριλίου 2024 14:42
Survivor 2024 spoiler 09/04: Διώχνουν ΠΑΛΙ γυναίκα! Αυτή είναι η 2η και 3η υποψήφια προς αποχώρηση! Οριστικό
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor 2024 spoiler 09/04: Αγώνας τρίτης ασυλίας της εβδομάδας με την χαμένη ομάδα να βγάζει πάλι γυναίκα στον τάκο! Ποια ομάδα κερδίζει και ποια είναι η 2η και 3η υποψήφια προς αποχώρηση.

Απόψε έχουμε την τρίτη μάχη για την ασυλία από όπου και θα προκύψει και το φύλο της αποχώρησης. Χτες είδαμε ίσως και τον κορυφαίο αγώνα που έχουμε δει ποτέ ανάμεσα στους δύο αντιπάλους, όχι μόνο φέτος, αλλά γενικά στην ιστορία του Survivor. Σε μια αναμέτρηση που κράτησε συνολικά 6,5 ώρες και που είχαν προηγηθεί οι Κόκκινοι ακόμα και με 10-6, οι Μαχητές έκαναν την ανατροπή αλλά τελικά έχασαν στην τελευταίο μονομαχία και κυριολεκτικά για ένα δευτερόλεπτο.

Όπως ήταν λογικό η κούραση και των δύο ομάδων ήταν τεράστια, ειδικά από παίκτες που αγωνίστηκαν συνεχόμενα όπως η Κατερίνα Δαλάκα και ο Γιώργος Γκιουλέκας από τους κόκκινους, αλλά και οι Φάνης Μπολέτσης και Χρύσα Χατζηγεωργίου από τους μπλε. Οι Διάσημοι λοιπόν επικράτησαν, οι Μαχητές πήγαν στην κάλπη και έβγαλαν υποψήφιο προς αποχώρηση τον Θοδωρή Τουρκογέωργο.

Τι θα δούμε σήμερα όμως; Ποια ομάδα θα κάνει το 2-1, ποιος θα είναι ο 3ος υποψήφιος και ποιος από τους δύο αρχικά υποψήφιους θα την γλιτώσει;

Survivor 2024 spoiler 09/04: Αυτή η ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία! Αυτές είναι οι άλλες δύο υποψήφιες

Survivor 2024 spoiler 09/04: Διώχνουν ΠΑΛΙ γυναίκα! Αυτή είναι η 3η υποψήφια προς αποχώρηση! Οριστικό

Σύμφωνα με τις αρχικές διαρροές πάμε και απόψε για μια μάχη που θα τσακίσει κόκκαλα! Διάσημοι και Μαχητές μπαίνουν στον στίβο μάχης με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τους εξασφαλίσει την παραμονή τους στο παιχνίδι. Φαβορί, σύμφωνα με την αρχική διαρροή, είναι οι Μαχητές. Φαίνεται πως παίρνουν το αίμα τους πίσω και απόψε κάνουν το 2-1

Οι αρχικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr επιβεβαιώνονται και οι Μαχητές κάνουν το 2-1. Ωστόσο μεγάλη έκπληξη προκαλεί το γεγονός πως οι Διάσημοι βγάζουν στον τάκο και πάλι γυναίκα παρότι οι επιλογές είναι περιορισμένες ενώ υπάρχουν και αδύναμοι άνδρες.

2η υποψήφια προς αποχώρηση (αφού ο Θοδωρής την γλιτώνει) είναι η Δώρα Νικολή. Επομένως οι Μαχητές θα ψηφίσουν ξανά και θα βγάλουν κι αυτή ως 3η υποψήφια προς αποχώρηση την Χρύσα Χατζηγεωργίου.

Survivor 2024 spoiler 09/04: Διώχνουν ΠΑΛΙ γυναίκα! Αυτή είναι η 3η υποψήφια προς αποχώρηση! Οριστικό

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share