Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Survivor 2024: Την ξεμπρόστιασε o Αλέξης Παππάς για το δάσος - «Θα μου το έλεγες αν είχες συναντηθεί με την...»

Ποια «κάρφωσε» ο παίκτης των Διασήμων

4 Μαρτίου 2024 22:07
Survivor 2024: Την ξεμπρόστιασε o Αλέξης Παππάς για το δάσος - «Θα μου το έλεγες αν είχες συναντηθεί με την...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το αποψινό (4/3) επεισόδιο του Survivor 2024 ξεκίνησε με τις συζητήσεις των μαχητών μετά την χθεσινοβραδινή (3/3) ψηφοφορία, από την οποία αναδείχθηκε η Μαριλίνα Βακονδίου, ως παίκτρια προς αποχώρηση.

Ο Τζέιμς προσπαθούσε να εξηγήσει για ποιο λόγο θεωρεί πως η συγκεκριμένη δεν έχει να προσφέρει κάτι στην ομάδα του στο μέλλον, αποκαλύπτοντας το σχέδιο που είχε προτείνει στην Σταυρούλα πριν από κάποιες μέρες, ώστε να την γλιτώσουν οι γυναίκες.

Κάποιοι, παρόλα αυτά, δεν έχουν πειστεί και θεωρούν πως ο συγκεκριμένος έχει διασπάσει τους μαχητές από τότε που μπήκε στο παιχνίδι και το μόνο που κάνει είναι να σπέρνει την διχόνοια, για το δικό του όφελος. Εκείνος, βέβαια, πως δεν κάνει κάτι εσκεμμένα, απλώς λέει την αλήθεια του. Μάλιστα, επιβεβαιώνεται, αφού υπάρχει βίντεο που "καίει" την Μαριλίνα.

Δείτε επίσης: Survivor 2024: «Μπηχτές» Αμανατίδου για τη Δαλάκα - «Η επιλογή της Χρύσας από την Κατερίνα...»

Τι συνέβη στο δάσος του Survivor με τον Νίκο Ρικουνάκη

Την ώρα, λοιπόν, που η συζήτηση αυτή είχε "ανάψει", στην παραλία τον διάσημων, ο Αλέξης Παππάς είχε πιάσει τον Νίκο Ρικουνάκη σε μία απόμερη πλευρά και τον ρωτούσε που χάθηκε το βράδυ και τι έκανε μέσα στο δάσος μόνος του, χωρίς να ξέρει τα μονοπάτια, αφού είναι μόλις μία εβδομάδα στον Άγιο Δομίνικο.

Εκείνος του εξήγησε πως απλώς είχε απομακρυνθεί για να χωνέψει, αλλά δεν φάνηκε πειστικός και έτσι ο πρώτος τον ρώτησε ευθέως: «Θα μου το έλεγες αν είχες συναντηθεί με την Χρύσα;». «Θα σου το έλεγα, αλλά δεν την είδα», απάντησε τότε ο δεύτερος, με τον Αλέξη Παππά να γελάει πονηρά, αφού διατηρεί τις αμφιβολίες του.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share