Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024

Survivor trailer 27/02: Βόμβα στο συμβούλιο! Αποχωρούν όλοι οι Διάσημοι! «Κάγκελο» ο Γιώργος Λιανός

Κόλαση στον Άγιο Δομίνικο!

27 Φεβρουαρίου 2024 07:46
Survivor trailer 27/02: Βόμβα στο συμβούλιο! Αποχωρούν όλοι οι Διάσημοι! «Κάγκελο» ο Γιώργος Λιανός
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor trailer 27/02: Ακόμα ένα επεισοδιακό συμβούλιο του νησιού αναμένεται να δούμε την Τρίτη, με Διάσημους και Μαχητές να έρχονται σε πολύ μεγάλη κόντρα.

Συγκεκριμένα στο στόχαστρο της ομάδας των μπλε θα βρεθεί η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία μετά τον Τζέιμς Καφετζή και την Σταυρούλα Χρυσαειδή έχει ακόμα έναν «εχθρό» στην αντίπαλη ομάδα, τον Γιώργο Γκιουλέκα. Οι παίκτες των δύο ομάδων θα έρθουν σε σύγκρουση, οι Μαχητές θα αρχίσουν τις ειρωνείες προς την αντίπαλη ομάδα, με αποτέλεσμα οι Διάσημοι να αποχωρήσουν μαζικά από το συμβούλιο του νησιού. «Όταν τελειώσει η παιδική χαρά φωνάξτε μας», φαίνεται να λέει η Κατερίνα Δαλάκα προς τον Γιώργο Λιανό, ο οποίος έχει μείνει «κάγκελο»!

Κατά τα άλλα, ένας μικρός εμφύλιος έχει ξεκινήσει και στη μπλε ομάδα με τον Σταμάτη Ταλαδιανό να έχει αρκετούς αντιπάλους μέσα στην ίδια του την ομάδα. Αυτή την φορά απέναντί του θα βρεθεί η Χρύσα Χατζηγεωργίου, με την κατάσταση να ξεφεύγει μέσα στα «αποδυτήρια» της μπλε ομάδας.

Στα αγωνιστικά, ένας αγώνας για την τρίτη ασυλία θα φέρει εντάσεις και νέους τραυματισμούς, με την Δώρα Νικολή και την Έλενα Αμανατίδου να τραυματίζονται στο κεφάλι, με την πρώτη μάλιστα να βγάζει καρούμπαλο. Για την κατάσταση της υγείας τους θα σας ενημερώσουμε με νέο spoiler εδώ στο Athensmagazine.gr! Προς το παρόν δείτε το trailer του σημερινού (27/02) επεισοδίου...

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share