Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024

Survivor All Star: «Κάνατε το όνειρό μου πραγματικότητα!» - Η πρώτη ανάρτηση του Σάκη Κατσούλη μετά τη νίκη του στον τελικό (photo)

«Το ευχαριστώ είναι πολύ μικρή λέξη μπροστά στα όσα νιώθω»

12 Ιουλίου 2023 10:32
Survivor All Star: «Κάνατε το όνειρό μου πραγματικότητα!» - Η πρώτη ανάρτηση του Σάκη Κατσούλη μετά τη νίκη του στον τελικό (photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Την πρώτη του ανάρτηση, μετά τη νίκη του στον τελικό του Survivor All Star, έκανε πριν λίγο ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος ανέβασε μια φωτογραφία του με το τρόπαιο. Παράλληλα, διαβάστε εδώ τα χρήματα που πήραν συνολικά φέτος και το 2021 το ζεύγος Κατσούλη - Ρουμελιώτη.

Η πρώτη ανάρτηση του Σάκη Κατσούλη μετά τη νίκη του στον τελικό

Με story που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο νικητής του ριάλιτι επιβίωσης θέλησε να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που τον στήριξε στην προσπάθειά του όλους αυτούς τους μήνες.

«Μια εικόνα χίλιες λέξεις λένε! Εγώ θα πω, μια εικόνα χιλιάδες συναισθήματα! Το ευχαριστώ είναι πολύ μικρή λέξη μπροστά στα όσα νιώθω για όλους εσάς που κάνατε το όνειρό μου πραγματικότητα!», έγραψε ο Σάκης Κατσούλης.

Η πρώτη ανάρτηση του Σάκη Κατσούλη μετά τη νίκη του στον τελικό

Survivor All Star: «Ο Σάκης κέρδισε με οριακή διαφορά! Ν’ αρχίσει να σπάει τα ρολόγια» - Το «καρφί» του Τριαντάφυλλου για τη νίκη Κατσούλη και το άγριο τρολάρισμα του Twitter στον Ντάφυ

Το Survivor All Star ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης (11/7) με τον μεγάλο τελικό στο Γαλάτσι και με νικητή τον Σάκη Κατσούλη για δεύτερη φορά μετά το 2021.

Ένας από τους πρώτους που έσπευσε να σχολιάσει το αποτέλεσμα της βραδιάς ήταν ο Τριαντάφυλλος. Ο άλλοτε φίλος του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη έχει ξεκαθαρίσει εδώ και καιρό ότι η αδελφική σχέση τους ανήκει στο παρελθόν.

Ο γνωστός τραγουδιστής, λοιπόν, βλέποντας την έκβαση του παιχνιδιού, υποστήριζε ξεκάθαρα τον Νίκο Μπάρτζη όπως και στον μεγάλο τελικό. Λίγες ώρες μετά την ανάδειξη του μεγάλου νικητή, ο Τριαντάφυλλος έκανε την πρώτη του ανάρτηση, θέλοντας να κάνει το δικό του σχόλιο

Το «καρφί» του Τριαντάφυλλου για τη νίκη Κατσούλη

«Αντιμετώπισες τους φίλους του Σάκη, της Δαλάκα, του Μάριου. Μεγάλους παίκτες! Έφτασες τελικό. Μόνο υπερηφάνεια στην οικογένεια και στους φίλους σου.

Νίκο Μπάρτζη μη ξεχνάς πως πέρασες από 200 ψηφοφορίες και τα κατάφερες! Όλα καλά. Κέρδισε ο Σάκης με οριακή διαφορά αλλά κέρδισε όπως κέρδισες και εσύ. Μπράβο και τους δύο», γράφει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.

Το «καρφί» του Τριαντάφυλλου για τη νίκη Κατσούλη

Ο Σάκης σήκωσε την κούπα και το Twitter τρόλαρε τον Τριαντάφυλλο

Θερμοί υποστηρικτές του Νίκου Μπάρτζη ήταν πέρα από τον Τζέιμς Καφετζή, ο Στάθης Σχίζας, ο οποίος είχε μια έντονη διαμάχη με τον Σάκη Κατσούλη στον τελικό όταν αναφέρθηκε στην ανθρωποφαγία που τον οδήγησε στο να αποχωρήσει από το παιχνίδι, με τον δεύτερο να ενίσταται και τον παλιό νικητή του Survivor να του ανταπαντάει με μια ανάρτηση-φωτιά κατά τη διάρκεια του live. «Πάντα σου άρεσε να μιλάς εκ του ασφαλούς και ποτέ μπροστά στα γεγονότα».

Ο δεύτερος που… ψήφιζε «δαγκωτό» Νίκο Μπάρτζη ήταν ο «προδομένος», άλλοτε φίλος των Κατσούλη-Ρουμελιώτη και τώρα ξένος με το ζεύγος Τριαντάφυλλος, ο οποίος υπήρξε και από τους πρώτους που σχολίασαν το αποτέλεσμα της βραδιάς. «Αντιμετώπισες τους φίλους του Σάκη, της Δαλάκα, του Μάριου – Νίκο Μπάρτζη μη ξεχνάς πως πέρασες από 200 ψηφοφορίες και τα κατάφερες».

Σε αυτόν… αφιέρωσαν πολλοί χρήστες του Twitter τα σχόλιά τους για τη νίκη του Σάκη Κατσούλη, την οποία… τρόλαραν με τον τραγουδιστή και πρώην Survivor.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share