Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024

Survivor All Star Spoiler 18/06: Τα "ζευγαράκια" και οι "ξέμπαρκοι" - Αυτές είναι οι νέες ομάδες για την κατάκτηση του επάθλου

Προσοχή, πρόκειται για διαρροή! Αν δε θέλετε να μάθετε, μη συνεχίζετε!

18 Ιουνίου 2023 09:59
Survivor All Star Spoiler 18/06: Τα
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Survivor All Star Spoiler 18/06: Λίγο πριν το τέλος, το Survivor All Star αλλάζει και πάλι. Κάποια αγωνίσματα γίνονται ατομικά, ενώ οι ομάδες αλλάζουν σύνθεση. Παράλληλα, διαβάστε εδώ ποιος κερδίζει την 1η ασυλία αλλά και ποιος θα είναι ο 1ος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Την Κυριακή 18 Ιουνίου, ο Γιώργος Λιανός με έκτακτο συμβούλιο θα ανακοινώσει τους παίκτες ότι πλέον τα αγωνίσματα της ασυλίας γίνονται ατομικά. Ωστόσο, για τα έπαθλα θα παλεύουν σαν ομάδα. Οι ομάδες θα ξανασυσταθούν σήμερα και θα αλλάζουν κάθε εβδομάδα.

Όπως θα πει ο παρουσιαστής στο έκτακτο συμβούλιο του νησιού, οι ομάδες αλλάζουν και διαμορφώνονται ως εξής:

ΜΠΛΕ OMΑΔΑ:

ΚΟΚΚΙΝΗ ΟΜΑΔΑ:

Survivor All Star trailer 18/06: Έκτακτο συμβούλιο! «Θα πρέπει να...» - "Κάγκελο" οι παίκτες με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού (Video)

Survivor All Star trailer 18/06: Επιστρέφει σήμερα Κυριακή το Survivor All Star, με ριζικές αλλάζες να πρόκειται να ανακοινώσει ο Γιώργος Λιανός στο έκτακτο συμβούλιο του νησιού με τους παίκτες να μένουν "κάγκελο" με όσα θα τους ανακοινώσει.

Παράλληλα, όπως βλέπουμε από το trailer του ΣΚΑΙ, Μαριαλένα έχει έναν σοκαριστικό τραυματισμό με τον Μάριο Πρίαμο να τρέχει προς το μέρος της, την Στέλλα να κρατά την ανάσα της και όλοι να έχουν "κοκαλώσει"

Επίσης, στην εκπομπή «Πρωινό μας» και τον Χρήστο Λυσσέα μίλησε η Μελίνα Μεταξά, στις πρώτες της δηλώσεις μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star. Μεταξύ άλλων, η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης ήταν ειρωνική όταν αναφέρθηκαν τα λεγόμενα της Εύης Σαλταφερίδου.

Το σημερινό trailer του Survivor All Star

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share