Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024

Survivor All Star Spoiler 18/06: Αυτός κερδίζει την 1η ασυλία και ο 1ος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Προσοχή, πρόκειται για διαρροή! Αν δε θέλετε να μάθετε, μη συνεχίζετε!

18 Ιουνίου 2023 09:31
Survivor All Star Spoiler 18/06: Αυτός κερδίζει την 1η ασυλία και ο 1ος υποψήφιος προς αποχώρηση!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star Spoiler 18/06: Ποιος κερδίζει την πρώτη ατομική ασυλία και ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση; Αλλάζουν όλα από σήμερα στο Survivor All Star, το οποίο μπαίνει σε τροχιά… τελικού, καθώς ξεκινούν τα ατομικά αγωνίσματα, οι ατομικές ασυλίες και φυσικά απόψε ξεχωρίζει η έναρξη της μεγάλης ομαδικής ψηφοφορίας.

Οκτώ παίκτες, όσοι έχουν επιβιώσει στον Αγιο Δομίνικο, τίθενται στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού για 24 ώρες, προκειμένου από τις ψήφους που θα συγκεντρώσουν να διαμορφωθεί η τελική κατάταξη που θα πάει τους 4 φιναλιστ στην τελική φάση του Γαλατσίου.

Κοινώς, οι υποψήφιοι που θα προκύπτουν κάθε εβδομάδα για τις επόμενες τρεις, θα αποχωρούν με βάση την κατάταξή τους στην ομαδική ψηφοφορία. Οποιος έχει συγκεντρώσει τις λιγότερες ψήφους και είναι υποψήφιος προς αποχώρηση θα παίρνει το δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα. Ενώ, ένα σοκαριστικό τραυματισμό έχει η Μαριαλένα, με τον Μάριο να τρέχει, την Στέλλα να κρατά την ανάσα της και να "κοκαλώνουν" όλοι.

Survivor All Star Spoiler - Αυτός κερδίζει την 1η ασυλία και ο 1ος υποψήφιος προς αποχώρηση

Ο πρώτος παίκτη που κατακτά ατομική ασυλία στο αγώνισμα που θα δούμε τη Δευτέρα και αυτός δεν είναι άλλος από τον Σάκη Κατσούλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την ψηφοφορία που ακολουθεί για την ανάδειξη του πρώτου υποψηφίου προς αποχώρηση, ο Νίκος Μπάρτζης είναι αυτός που μεταξύ των παικτών συγκέντρωσε τις περισσότερες ψηφους και βγαίνει στον τάκο με το καλημέρα της νέας μορφής διεξαγωγής του παιχνιδιού.

Σάκης Κατσούλης και Νίκος Μπάρτζης

Πλέον, καθώς μπαίνουμε στην τελική ευθεία η στρατηγική ανάμεσα στα φαβορί θα παίξει τεράστιο ρόλο στις εξελίξεις και τις αποχωρήσεις και δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο της μεγάλης έκπληξης αυτήν την εβδομάδα…

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share