Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024

Survivor All Star: «Γλέντι» Βασάλου στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη - «Με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω...» (video)

Ασύλληπτο «καρφί»!

13 Ιουνίου 2023 00:03
Survivor All Star: «Γλέντι» Βασάλου στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη - «Με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω...» (video)
Από Κυριάκος Μελλίδης

Ποιος να μας το έλεγε ότι θα φτάναμε στους 6 μήνες από τότε που ξεκίνησε το Survivor All Star και ακόμα και σήμερα οι παίκτες τόσο της μπλε όσο και της κόκκινης ομάδας θα τσακώνονται για τις ψήφους!

Οι κανόνες είναι πολύ συγκεκριμένοι και έτσι κάθε φορά θα βγαίνει από το συμβούλιο του νησιού ένα παίκτης υποψήφιος προς αποχώρηση. Από το συμβούλιο της Κυριακής 11/6 είδαμε τη Μελίνα Μεταξά να βγαίνει στον τάκο. Τη Δευτέρα 12/6 η έκβαση αυτή από την κάλπη συζητήθηκε τόσο από την ίδια και στη συνέχεια από το Βασάλο, που την είπε ανοιχτά στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Η μπηχτή του Κωνσταντίνου Βασάλου στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη

«Με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω και προκαλούν αντιδράσεις η ψήφος σου. Η Μαριαλένα με έχει μπερδέψει πάρα πολύ το σκεπτικό της. Ακούω φίλο δεν ψηφίζω, δεν ψήφιζε τότε τον Κωνσταντινίδη και μετά ψήφισε εμένα. Πάει η φιλία και μετά λέει γυναικεία αλληλεγγύη και χθες ψήφισε γυναίκα. Δεν με βοηθάς Μαριαλένα. Θέλω να τα βρούμε και να είμαστε όπως παλιά δε με βοηθάς με αυτά, που κάνεις. Η Μαριαλένα λέει τώρα λέει θα βάλω την αγωνιστικότητα. Λέει ο Βασάλος θα ψηφίσει Μελίνα και βγήκα αληθινός», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Survivor All Star: Κόλαφος ο Τάκης Καραγκούνιας - «Αν κάνει συμμαχία ο Βασάλος με τον Μπάρτζη θα...» (Video)

Ο Τάκης Καραγκούνιας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και αναφέρθηκε στο Survivor All Star αλλά και τον φίλο του, Κωνσταντίνο Βασάλο. Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης σχολίασε μεταξύ άλλων και την αντίδραση του Νίκου Μπάρτζη όταν ακούστηκε το όνομά του για αποχώρηση. Παράλληλα, δείτε εδώ ένα βίντεο-ντοκουμέντο στο Survivor με τον Κωνσταντίνο Βασάλο να φαίνεται ότι κρατάει κινητό!

Κόλαφος ο Τάκης Καραγκούνιας - «Αν κάνει συμμαχία ο Βασάλος με τον Μπάρτζη θα...»

«Ήταν δύσκολη η ψηφοφορία και έχω καταλάβει ότι κρίθηκε στο τσακ. Έφυγα γεμάτος ψυχικά. Τα παιδιά χάρηκαν και χαίρομαι που χαίρονται.

Ο κάθε άνθρωπος δείχνει την ποιότητά του μέσα από όσα διαδραματίζονται. Δεν μπορούν να με στεναχωρήσουν άνθρωποι που έχω ζήσει και έχω αποφασίσει ότι δεν ταιριάζουμε.

Αν δω να κάνει ο Βασάλος συμμαχία με τον Μπάρτζη θα πάω στην Ακρόπολη να κάνω καθιστική διαμαρτυρία. Με την Ελευθερία έχουμε κοινές παρέες, κάνουμε μαζί γυμναστική!».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share