Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Χαμός στο Survivor All Star: Άγριος τσακωμός ανάμεσα σε Καραγκούνια και Βασάλο - «Μη μιλάς...» (Video)

Ανέβηκαν οι τόνοι στο αποψινό επεισόδιο

20 Απριλίου 2023 22:00
Χαμός στο Survivor All Star: Άγριος τσακωμός ανάμεσα σε Καραγκούνια και Βασάλο - «Μη μιλάς...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο κακός χαμός έγινε στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star, καθώς υπήρξε άγριος τσακωμός ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Στην καλύβα των μπλε υπήρξε αναστάτωση με τον Τάκη Καραγκούνια και τον Κωνσταντίνο Βασάλο να φωνάζουν μεταξύ τους διαφωνώντας κυρίως για τον τρόπο, με τον οποίο διαχειρίστηκαν τον τελευταίο πόντο στο ματς.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο, οι δύο παίκτες δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα νεύρα τους και εξαπέλυσαν επίθεση ο ένας στον άλλο. Με την ευκαιρία, δείτε ποιος παίκτης αποχωρεί απόψε (20/4).

Δείτε το βίντεο

Survivor All Star: «Καταπέλτης» εναντίον Μάριου και Ασημακόπουλου ο Βασάλος - «Πάνε όπου φυσά ο άνεμος...»

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος ακολουθεί φέτος μια πιο... επιθετική πολιτική στο Survivor All Star, με τον ίδιο να αναφέρεται στον Μάριο Πρίαμο για τη στάση του εναντίον του Νίκου Μπάρτζη.

Ο παίκτης της κόκκινης ομάδας σχολίασε τα όσα ειπώθηκαν στο συμβούλιο και τόνισε πώς ο Μάριος Πρίαμος μίλησε αρκετά διπλωματικά και ήταν κάτι που δεν περίμενε.

Όσον αφορά τον Γιώργο Ασημακόπουλο που ήταν ο μόνος που δεν ψήφισε τον Μπάρτζη, που παρεμπιπτόντως «ξεσπάθωσε» για την ψηφοφορία, ο Βασάλος τον χαρακτήρισε εμμέσως πλην σαφώς «ανεμοδούρα» αφού πηγαίνει σε παίκτες ανάλογα την περίσταση.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share