Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024

Survivor All Star: Στα «κάγκελα» ο Νίκος Μπάρτζης - «Δε θα πατήσω επί πτωμάτων, αν σας χαλούσα την ψυχολογία τότε γιατί...»

Έξαλλος μετά την ψηφοφορία ο παίκτης της μπλε ομάδας

18 Απριλίου 2023 21:18
Survivor All Star: Στα «κάγκελα» ο Νίκος Μπάρτζης - «Δε θα πατήσω επί πτωμάτων, αν σας χαλούσα την ψυχολογία τότε γιατί...»
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Ο Νίκος Μπάρτζης εμφανίστηκε έξαλλος, μετά την ψηφοφορία στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού στο Survivor All Star, που τον ανέδειξε ως τέταρτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Ο παίκτης των Μαχητών μίλησε για συμφέροντα στην επιστροφή των παικτών στα πρόχειρα καταλύματα, εξαιρώντας τον Γιώργο Ασημακόπουλο ως το μόνο που δεν τον ψήφισε, και την επόμενη ημέρα «ξεσπάθωσε» μπροστά στην κάμερα.

Ο ίδιος επεσήμανε, ότι ο «πόλεμος» ξεκινά από τότε, που η Ελένη Χαμπέρη του ζήτησε να πάρει το τρόπαιο στο ριάλιτι, με άπαντες να επιχειρούν να τον απομακρύνουν από το παιχνίδι, με το πρόσχημα πως τους χαλά την ψυχολογία. «Αν σας την χαλούσα, γιατί δε με ψηφίζατε από την πρώτη εβδομάδα;», διερωτήθηκε χαρακτηριστικά μπροστά στην κάμερα, ζητώντας απαντήσεις.

Survivor All Star spoiler: Πικάντικες αποκαλύψεις για το νέο ζευγάρι - «Έχει υπάρξει επαφή ανάμεσά τους, εμπλέκεται όμως και τρίτο πρόσωπο!» (Video)

Survivor All Star spoiler: Τις εξελίξεις στο Survivor All Star σχολίασε η εκπομπή «Πρωινό μας» με τη Φαίη Σκορδά να ενημερώνεται on air για το νέο ειδύλλιο μεταξύ παικτών.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Νίκος Παρτσόλης μετέφερε τις πρώτες πληροφορίες για το νέο ειδύλλιο στον Άγιο Δομίνικο, χωρίς ωστόσο να αναφέρει on air τα ονόματα των παικτών.

Η Φαίη Σκορδά ωστόσο σχολίασε: «Μήπως είναι ο Βασάλος και η Σταυρούλα με το πλάνο που ξεκινά να μιλάνε για τον Μπάρτζη; Ο Λιανός δεν είπε ότι μάλλον υπάρχει ένα ζευγάρι;» ήταν η πρώτη αντίδραση της παρουσιάστριας.

«Το είπε κομψά γιατί ήταν και μεγάλη εβδομάδα. Από το δικό μου το ρεπορτάζ δεν προκύπτει ότι υπάρχει και συναίσθημα, τουλάχιστον από την πλευρά του άνδρα. Έχει υπάρξει επαφή ανάμεσά τους, εμπλέκεται όμως και τρίτο πρόσωπο, η γυναίκα που πολιορκεί τον άνδρα του ζευγαριού», συμπλήρωσε ο Νίκος Παρτσόλης.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share