Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor All Star spoiler 20/4, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Έχουμε ανατροπή; Αυτός ο παίκτης αποχωρεί με 45.000 ευρώ στην τσέπη

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε την συνεχίζετε!

20 Απριλίου 2023 19:40
Survivor All Star spoiler 20/4, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Έχουμε ανατροπή; Αυτός ο παίκτης αποχωρεί με 45.000 ευρώ στην τσέπη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star spoiler, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Ο κύκλος... δύο εβδομάδων ολοκληρώνεται σήμερα (20/4) στο Survivor All Star και η αποχώρηση ανακοινώνεται από τον Γιώργο Λιανό, ύστερα από τις καταιγιστικές εξελίξεις που προηγήθηκαν. Τελικά θα έχουμε ανατροπή; Ποιος παίκτης αποχωρεί με 45.000 ευρώ στην τσέπη;

Αρκετούς υποψήφιους περιλαμβάνει η εβδομάδα αυτή κι αυτό διότι είχαμε τέσσερις αγώνες για ασυλία, αφού την Μεγάλη Εβδομάδα δεν είχαμε αποχώρηση (πέρα από την αποβολή της Αφροδίτης Σκαφίδα) και μένει να δούμε ποιος θα είναι ο παίκτης που θα αποχωρήσει!

Την πρώτη εβδομάδα υποψήφιοι βγήκαν οι Τάκης Καραγκούνιας, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης και Σπύρος Μαρτίκας, ενώ την δεύτερη είχαμε τον Νίκο Μπάρτζη και τον Γιώργο Ασημακόπουλο!

Μια ψηφοφορία με ξεκάθαρα φαβορί και αουτσάιντερ! Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως παρότι έχουμε πέντε υποψήφιους προς αποχώρηση, είναι όλοι άνδρες και δεν έχουμε καμία γυναίκα στην κάλπη! Ποιος είναι όμως αυτός που θα αποχωρήσει; Το Athensmagazine.gr σας έχει το παρασκήνιο!

Survivor All Star υποψήφιοι προς αποχώρηση 20/4

Survivor All Star spoiler 20/04 ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί την Πέμπτη

Πάμε λοιπόν στο ζουμί της υπόθεσης! Από την τελευταία ψηφοφορία σας είχαμε ενημερώσει πως ο Νίκος Μπάρτζης έκανε Πανελλήνιο ρεκόρ θετικών ψήφων και πως αποτελεί το μεγάλο φαβορί για την κούπα! Το γεγονός πως έχει απομονωθεί από συμπαίκτες και αντιπάλους τον κάνει ακόμα πιο μεγάλο φαβορί! Οπότε παραμένει πανηγυρικά.

Πάμε τώρα στους υπόλοιπους! Αναμενόμενα θέση στον Άγιο Δομίνικο έχει και ο Γιώργος Ασημακόπουλος, με τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη να αποτελεί το μεγάλο φαβορί για να αποχωρήσει! Ωστόσο δεν αποκλείεται η ανατροπή, διότι σας είχαμε πει πως ο Σπύρος Μαρτίκας τελευταία έχει χάσει την δυναμική του, αφού ο κόσμος κουράστηκε να τον ψηφίζει, ενώ και ο Τάκης Καραγκούνιας γενικά έχει κουράσει!

Πλέον έχουμε όμως το οριστικό spoiler που επιβεβαιώνει τις σκέψεις σας! Παρελθόν από το Survivor All Star αποτελεί ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης!

Survivor All Star Παναγιώτης Κωνσταντινίδης

Φυσικά ο παίκτης δεν θα φύγει με άδεια τα χέρια. Στον τραπεζικό του λογαριασμό θα δει σε λίγο καιρό περίπου 45.000 ευρώ. Το ποσό αυτό προκύπτει από τις 9 εβδομάδες που παρέμεινε στο παιχνίδι ο παίκτης επί τα 5.000 που είχε συμφωνήσει με την παραγωγή για κάθε εβδομάδα παραμονής του.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share