Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor All Star: Επέστρεψε στην Ελλάδα η Αφροδίτη Σκαφίδα μετά την αποβολή της

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

13 Απριλίου 2023 19:50
Survivor All Star: Επέστρεψε στην Ελλάδα η Αφροδίτη Σκαφίδα μετά την αποβολή της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τον κανόνα του φαγητού παραβίασε η Αφροδίτη Σκαφίδα κατά την συμμετοχή της στο Survivor All Star και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αποβληθεί από το reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Η αθλήτρια ήρθε σε επαφή με ντόπιους στον Άγιο Δομίνικο και παρήγγειλε φαγητό. Ο Τούρκος παραγωγός, Ατζούν Ιλιτζαλί τη Μεγάλη Τρίτη ανακοίνωσε στους συμπαίκτες της Αφροδίτης Σκαφίδα πως υπάρχουν αποδείξεις για την παραβίασή της και ως εκ τούτου αποφασίστηκε η αποβολή της.

Τη Μεγάλη Πέμπτη (13/04), η αθλήτρια επέστρεψε στην Ελλάδα και ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος ενώ δεν έκανε δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών.

επιστροφή Αφροδίτης Σκαφίδα από Survivor All Star

Στεναχωρημένος ο Ατζούν Ιλιτζαλί με την αποβολή της Αφροδίτης Σκαφίδα

Στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει πως η Αφροδίτη Σκαφίδα αποβλήθηκε από το Survivor All Star επειδή παραβίασε τον κανόνα του φαγητού βρέθηκε ο Ατζούν Ιλιτζαλί τη Μεγάλη Τρίτη. Μάλιστα ο τούρκος παραγωγός σημείωσε πως η θέση του είναι δύσκολη καθώς τον συνδέει φιλία με την αθλήτρια αλλά δεν θα έκανε εξαίρεση ούτε για εκείνη καθώς επιθυμεί το Survivor All Star να είναι ένα δίκαιο για όλους παιχνίδι.

«Ο λόγος που βρίσκομαι εδώ, σήμερα, δεν με κάνει χαρούμενο. Αυτή τη χρονιά είχαμε κάποια προβλήματα με κλοπές στο Survivor. Είμαι σίγουρος πως όλοι θυμάστε τη συνάντηση την οποία κάναμε στην Αθήνα. Μιλήσαμε για πολλά θέματα, ανάμεσα στα οποία και τα προβλήματα κλοπής που είχαμε ξανά στο Survivor» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Όπως θυμάστε σε αυτή τη συνάντηση υπογραμμίσαμε πως για μικρές κλοπές που μπορούν να υπάρχουν στο Survivor θα δίνονταν κάποιες ποινές. Σε αυτό ήσασταν όλοι σύμφωνοι. Αλλά, αν γινόταν κάτι πιο μεγάλο και πιο οργανωμένο, όλοι συμφωνήσαμε ότι η ποινή θα ήταν διαφορετική. Αυτοί οι διαγωνιζόμενοι συμφωνήσαμε όλοι πως θα αποβληθούν και δυστυχώς φέτος έχει γίνει ξανά και χάσαμε κάποιους παίκτες. Φαίνεται ότι έχετε χάσει κιλά από τα πρόσωπα και τα σώματά σας. Αν ένας παίκτης ψάχνει φαγητό στα σκουπίδια ή οπουδήποτε μπορούμε να το καταλάβουμε. Αυτό που έγινε φέτος είναι πώς μερικοί από εσάς ζητήσατε να σας φέρουν φαγητό ντόπιοι» για να γίνει πιο ξεκάθαρος: «Το θέμα μας απόψε είναι η Αφροδίτη, που ξέρετε ότι είναι ένας ξεχωριστός άνθρωπος για μένα. Είναι καλή μου φίλη, περνάμε τόσες όμορφες στιγμές μαζί, ακόμα και στη θερινή μου κατοικία στο Τσεσμέ. Αλλά όταν πρόκειται για το Survivor δεν θα κάνω ποτέ εξαιρέσεις. Για μένα όλοι οι παίκτες είναι ίδιοι και παλεύουν για να γίνει το Survivor αυτής της χρονιάς» τόνισε χαρακτηριστικά ο Ατζούν Ιλιτζαλί με όλους τους παίκτες να τον κοιτούν σοκαρισμένοι. «Ξέρουμε ότι η Αφροδίτη είχε επικοινωνία με ντόπιο.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share