Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor All Star: «Η αλήθεια στο τέλος θα λάμψει...» - «Κόλαφος» η Ελευθερία Ελευθερίου για τον Νίκο Μπάρτζη

Η όλο νόημα ανάρτηση της πρώην παίκτριας

18 Απριλίου 2023 13:19
Survivor All Star: «Η αλήθεια στο τέλος θα λάμψει...» - «Κόλαφος» η Ελευθερία Ελευθερίου για τον Νίκο Μπάρτζη
Από Ανθή Κουρεντζή

Με νέο σπαρταριστό και αποκαλυπτικό επεισόδιο επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας το Survivor All Star.

Στο επίκεντρο σχολιασμού βρέθηκε ξανά ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος οποίος αναδείχθηκε 4ος υποψήφιος προς αποχώρηση γι αυτή την βδομάδα. Με την ευκαιρία, δείτε ποιός παίκτης αναμένεται να κάνει μήνυση στον Νίκο Μπάρτζη.

Την εξέλιξη αυτή δεν μπορούσε να μην σχολιάσει η Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία με story της στο Instagram υπερασπίστηκε τον Νίκο Μπάρτζη, παρά τις έριδές τους.

Η ανάρτηση της Ελευθερίας Ελευθερίου για τον Νίκο Μπάρτζη

«Δεν συμφωνώ με την υποψηφιότητα του Μπάρτζη, γιατί υποτίθεται ψηφίζουν αγωνιστικά! Επειδή τώρα κάποιον έπρεπε να στοχοποιήσουν, τα βγάλανε όλα στη φόρα! Ο Μπάρτζης ΜΙΛΗΣΕ. Βλέποντας το σημερινό επεισόδιο ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ πρώτα με δικαιώνει ο Μπάρτζης και μετά ο Μαρτίκας. Η αλήθεια στο τέλος θα λάμψει και με αυτό πορεύομαι στη ζωή μου κάνοντας υπομονή. Θα τα πούμε σύντομα», έγραψε στην ανάρτηση της, η Ελευθερία Ελευθερίου.

Survivor All Star: «Η αλήθεια στο τέλος θα λάμψει...» - «Κόλαφος» η Ελευθερία Ελευθερίου για τον Νίκο Μπάρτζη (video)

Survivor All Star: Πρώην παίκτρια του Survivor μαλλιοτραβήχτηκε με πρώην Σταρ Ελλάς στα μπουζούκια (Video)

Survivor All Star: Μαλλί με μαλλί πιάστηκαν πρώην παίκτρια του Survivor και πρώην Σταρ Ελλάς όταν συναντήθηκαν στο ίδιο νυχτερινό κέντρο. Επίσης, μια αποκάλυψη "βόμβα" έγινε γνωστή το πρωί της Τρίτης 18/4, μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα για το Survivor All Star με πρωταγωνιστή τον Νίκο Μπάρτζη.

Η Έλενα Πολυκάρπου έδωσε όλες τις ζουμερές λεπτομέρειες για το σκηνικό που άφησε άναυδους τους υπόλοιπους θαμώνες που βρέθηκαν στο… μάτι του κυκλώνα. Η εστεμμένη βρέθηκε στο φινάλε της Πάολας και του Γιάννη Πλούταρχου και μόλις είδε την πρώην παίκτρια ριάλιτι με την παρέα της κατευθύνθηκε στο τραπέζι της και την… άρπαξε από τα μαλλιά.

Μετά από λίγες ημέρες, αυτή τη φορά στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος διαδραματίστηκε το ίδιο ακριβώς περιστατικό με την εστεμμένη και πάλι να επιτίθεται απρόκλητα στην πρώην παίκτρια του Survivor.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share