Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Survivor All Star: «Χορτόπιτα, κοκορέτσι, γιούλμπασι» - Κλάμα με την παραγγελία του Ηλία Γκότση στον local!

Αν μη τι άλλο έχει χιούμορ!

3 Απριλίου 2023 13:58
Survivor All Star: «Χορτόπιτα, κοκορέτσι, γιούλμπασι» - Κλάμα με την παραγγελία του Ηλία Γκότση στον local!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Ηλίας Γκότσης από τότε που επέστρεψε από το Survivor All Star κι αποκάλυψε πως δεν του άνηκε το χαρτάκι που δόθηκε στον local για να τους φέρει προμήθειες παράνομα στην παραλία, αλλά ενώ άλλος συμπαίκτης του είχε την ευθύνη που δεν πήρε ποτέ, δίνει ρέστα στον προσωπικό του λογαριασμό τόσο στο instagram όσο και στο Tik Tok!

Πριν μπει στο παιχνίδι είχε μεγάλο κοινό και με όλα όσα συνέβησαν σίγουρα κάθε μέρα αυγατίζεται και περισσότερο! Μήπως τελικά κάτι ξέραν οι παλιοί που έλεγαν η δυσφήμιση είναι η καλύτερη διαφήμιση;

Η ανάρτηση του Ηλία Γκότση

Το μεσημέρι της Δευτέρας 3/4 ο personal trainer δημοσίευσε στα social media του ένα σατυρικό βίντεο στο οποίο έχει τοποθετήσει με φίλτρο τον εαυτό του στην παραλία του Άγιου Δομίνικου και διαβάζει την λίστα - την ξένη λίστα αφού όπως έγινε γνωστό γράφτηκε στα αγγλικά, μια γλώσσα που δεν γνωρίζει ο Ηλίας -, και «έδωσε» στον λόκαλ η οποία περιλάμβανε (και καλά): Αρνί σούβλας, γουρουνόπουλο σούβλας, γίδα νερόβραστη, χορτόπιτες, γαλατόπιτες κι άλλα τέτοια!

Να σημειωθεί πως με βάση το συμβόλαιό του ο Ηλίας πρέπει να παρουσιαστεί σε κάποιες εκπομπές του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ, μια εκ των οποίων είναι και το Πρωινό μας της Φαίης Σκορδά. Το πρωί της Δευτέρας 3/4, λοιπόν, με αφορμή ένα θέμα του Νίκου Παρτσώλη η Φαίη ζήτησε να μάθει αν και πότε θα πάει ο Γκότσης καλεσμένος στο πλατό της και τελικά... μάλλον έχει αφήσει το μήνυμα της εκπομπής αναπάντητο!

Πάντως η πρώτη του συνέντευξη θα έχει πολύ ενδιαφέρον!

Πηγή: Youweekly.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share