Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Survivor All Star: «Στο αεροπλάνο δεν θα ήμασταν μόνο εγώ και ο Πιλίδης...» - "Ορυμαγδός" αποκαλύψεων από τον Ηλία Γκότση

«Σίγουρα έχω να πω πάρα πολλά ακόμα»

29 Μαρτίου 2023 21:07
Survivor All Star: «Στο αεροπλάνο δεν θα ήμασταν μόνο εγώ και ο Πιλίδης...» -
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star: Στην Ελλάδα επέστρεψαν το απόγευμα της Τετάρτης ο Ηλίας Γκότσης και ο Γιωρίκας Πιλίδης, μετά την αποβολή τους από το ριάλιτι λόγω παραβίασης βασικών κανονισμών.

Μάλιστα, ο νικητής του Survivor 2018 έχει ήδη δημοσιεύσει μερικά βίντεο από τους λογαριασμούς του στα social media, με αφορμή το πλήθος μηνυμάτων που δέχεται από τους διαδικτυακούς του φίλους. Λίγο νωρίτερα, ο Ηλίας μοιράστηκε και άλλα stories μέσα από το Instagram του, προχωρώντας σε μερικές αποκαλύψεις.

'Ορυμαγδός' αποκαλύψεων από τον Ηλία Γκότση για το Survivor All Star

«Στο αεροπλάνο δεν θα ήμασταν μόνο εγώ και ο Πιλίδης...» - "Ορυμαγδός" αποκαλύψεων από τον Ηλία Γκότση

«Και έτσι για να το σοβαρέψω κάπως απότομα αλλά, επειδή με ρωτάτε γιατί δεν μιλάω για όλα αυτά που έχουν συμβεί, ο λόγος είναι ότι γενικότερα δεν μου αρέσει να εκθέτω ανθρώπους και αν εγώ και ο Πιλίδης είχαμε αυτή τη διάθεση, στο αεροπλάνο δεν θα ήμασταν οι δυο μας σήμερα.

Αυτό που έχει σημασία, όπως έχω ξαναπεί, είναι να προχωράμε. Σίγουρα έχω να πω πάρα πολλά ακόμα. Όχι μόνο για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, γιατί εγώ απ’ ότι έχετε καταλάβει αντέχω γενικότερα ,αλλά επειδή όλα αυτά που ακούγονται στεναχωρούν τους δικούς μου ανθρώπους και είναι καλό καμιά φορά να βγαίνει η αλήθεια και να τη γνωρίζει και ο κόσμος που τοποθετείται», είπε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Γκότσης.

Survivor All Star: «Πραγματικά εκπλήσσομαι, πέρσι απαγορευόταν να...» - Ξέσπασε η Ναταλί Κάκκαβα για ΣΚΑΪ (photo)

Ξέσπασε η Ναταλί Κάκκαβα για τον ΣΚΑΪ, κάνοντας λόγο για ολική αποδόμηση του Survivor All Star από τα υπόλοιπα προγράμματα του σταθμού. Παράλληλα, διαβάστε εδώ το πρώτο μήνυμα του Γιωρίκα Πιλίδη μετά την αποβολή του.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια και σύζυγος του Γρηγόρη Γκουντάρα έγραψε: «Έχοντας περάσει την περσινή περίοδο στον ΣΚΑΪ και βλέποντας τη φετινή ολοκληρωτική αποδόμηση του Survivor από τα ίδια τα προγράμματα του σταθμού, πραγματικά εκπλήσσομαι. Πέρσι απαγορευόταν να ειπωθεί ο,τιδήποτε αρνητικό που θα το έβλαπτε. Πραγματικά σοκ».

Η Ναταλί Κάκκαβα έκανε επισήμανση στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» του Νίκου Μουτσινά, η οποία καθημερινά αναφέρεται «έξω από τα δόντια» για το ριάλιτι επιβίωσης του Ατζούν Ιλίτζαλι…

Δες την ανάρτηση που έκανε η Ναταλί Κάκκαβα:

Ξέσπασμα Ναταλίς Κάκκαβα για ΣΚΑΪ και Survivor All Star

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share