Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Ανατροπή μεγατόνων με δύο εκπλήξεις: Οι 33 παίκτες που μπαίνουν οριστικά στο Survivor All Star

Τα έφερε.. τούμπα ο ΣΚΑΪ

23 Δεκεμβρίου 2022 13:02
Ανατροπή μεγατόνων με δύο εκπλήξεις: Οι 33 παίκτες που μπαίνουν οριστικά στο Survivor All Star
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Survivor έρχεται ξανά στις οθόνες μας από τις 8 Ιανουαρίου στον ΣΚΑΪ, με το ριάλιτι επιβίωσης να μας φέρνει τους κορυφαίους, που πέρασαν σε μια All Star έκδοση.

Η αντίστροφη μέτρηση για το Survivor All Star και την πρεμιέρα στις 8 Ιανουαρίου στον ΣΚΑΪ έχει ξεκινήσει και οι παίκτες που θα πάρουν μέρος προετοιμάζονται για το ταξίδι στην Καραϊβική και τις πολλές μάχες που θα δώσουν στις παραλίες του Αγίου Δομίνικου.

Ήδη έχουμε δει τα πρώτα τρέιλερ με τους παίκτες που θα πάρουν μέρος και επίσημα, ενώ υπάρχουν και κάποια ακόμα ονόματα που θα ολοκληρώσουν τη μεγάλη λίστα, με τα trailer να μας αποκαλύπτουν τους παίκτες έναν προς έναν.

Οι παίκτες που θα συμμετάσχουν στο Survivor All Star

Άνδρες

Γυναίκες

Survivor All Star - Spoiler: Εκρηκτική χημεία χαρακτήρων - Αυτές είναι οι δύο ομάδες του ριάλιτι (Video)

Survivor All Star - Spoiler: Το Survivor προκαλεί ξανά όλους τους star που έγραψαν τη δική τους τηλεοπτική ιστορία και επιστρέφει στον ΣΚΑΪ στην πιο σκληρή και απαιτητική εκδοχή του. Την Κυριακή 8 Ιανουαρίου στις 21: 00, οι κορυφαίοι Έλληνες Survivors, επιστρέφουν στην αρένα του Άγιου Δομίνικου για ένα απαιτητικό Survivor All Star.

Οι καλύτεροι παίκτες όλων των σεζόν θα βρεθούν ξανά μαζί σε μία ανανεωμένη, εκρηκτική χημεία χαρακτήρων και αγωνισμάτων. Ποιοι θα είναι αυτοί; Στο Πρωινό μας, ο Νίκος Παρτσώλης παρουσίασε τις μέχρι τώρα συνθέσεις των δύο ομάδων. Εννοείται πως υπολείπονται αρκετοί παίκτες ακόμα για να συμπληρωθεί ο αριθμός των παικτών.

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα μετέδωσε η πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, οι δύο ομάδες διαμορφώνονται για την ώρα ως εξής:

Ομάδα 1: Σάκης Κατσούλης, Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, Νίκος Μπάρτζης, Γιώργος Ασημακόπουλος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης

Ομάδα 2: Ηλίας Γκότσης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Στάθης Σχίζας, Σπύρος Μαρτίκας, Στέλιος Χανταμπάκης

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share