Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor All Star: «Έσκασε» και τέταρτο trailer – Οι πέντε παίκτες που αποκαλύφθηκαν

Το reality επιβίωσης επιστρέφει την Κυριακή 8 Ιανουαρίου

22 Δεκεμβρίου 2022 17:25
Survivor All Star: «Έσκασε» και τέταρτο trailer – Οι πέντε παίκτες που αποκαλύφθηκαν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ακόμα ένα trailer του Survivor All Star προβλήθηκε στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΪ και αποκάλυψε πέντε ακόμα παίκτες που θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο και θα αγωνιστούν στους στίβους μάχης για την επιβίωσή τους και φυσικά το μεγάλο χρηματικό έπαθλο.

Το τέταρτο τρέιλερ του Survivor αποκάλυψε πως οι: Κώστας Παπαδόπουλος, Μελίνα Μεταξά, Ελένα Χαμπέρη, Τάκης Καραγούνιας και Περικλής Κονδυλάτος είναι πανέτοιμοι να μπουν στο Survivor και να δώσουν την μάχη τους τόσο με τις αγωνιστικές τους δυνατότητες όσο και με την στρατηγική που θα ακολουθήσουν. Με την ευκαιρία, δείτε αναλυτικά ποιοι παίκτες θα μπουν τελικά στο reality επιβίωσης.

Το Survivor All Star έρχεται την Κυριακή 8 Ιανουαρίου στις 21.00 στον ΣΚΑΪ.

Survivor All Star spoiler: Ο Ατζούν «έκοψε» τον Άρη Σοϊλέδη! Δεν του έλανε ποτέ πρόταση κι αυτός είναι ο λόγος!

Αν και θα παρακαλούσε να μπει στο Survivor All Star ο Άρης Σοϊλέδης ο Ατζούν Ιλιτζαλί του έριξε πανηγυρικό άκυρο και δεν του έκανε ποτέ πρόταση!

Αντίστροφα μετράει το Survivor All Star και ήδη έχουν διαρρεύσει τα πρώτα ονόματα που θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο. Ανάμεσα σε αυτά όπως όλα δείχνουν, δεν θα βρίσκεται εκείνο του Άρη Σοϊλέδη, ο οποίος είχε εντυπωσιάσει με τις επιδόσεις στο περυσινό Survivor.

Survivor All Star spoiler: Ο Ατζούν «έκοψε» τον Άρη Σοϊλέδη! Δεν του έλανε ποτέ πρόταση κι αυτός είναι ο λόγος!

Ο ποδοσφαιριστής δεν έχει δεχθεί πρόταση από την παραγωγή για να πάρει μέρος στο All Star. Ο λόγος είναι ότι η παραγωγή έχει πολλά προηγούμενα και απωθημένα από την περυσινή του συμμετοχή στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Αντίθετα στο All Star θα μπει ο Στέλιος Χανταμπάκης, ένας παίκτης που είχε συζητηθεί έντονα από την συμμετοχή στο πρώτο Survivor. Συνολικά 36 παίκτες θα αναχωρήσουν για την Καραϊβική.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share