Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022

Survivor - Γιώργος Αγγελόπουλος: «Μου προτάθηκαν πράγματα που δε θα έκανα ποτέ! Είδα να μιλάνε για μένα άνθρωποι που...» (video)

«Η μεγάλη ζωή είναι στη Σκιάθο»

27 Ιουνίου 2022 15:15
Survivor - Γιώργος Αγγελόπουλος: «Μου προτάθηκαν πράγματα που δε θα έκανα ποτέ! Είδα να μιλάνε για μένα άνθρωποι που...» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η κάμερα της εκπομπής «Ελένη» βρέθηκε στην Σκιάθο, μαζί με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ο οποίος ανέλαβε ρόλο ξεναγού και παράλληλα μίλησε για τα παιδικά του χρόνια στο νησί και φυσικά για την επιτυχία του μετά τη νίκη στο «Survivor».

Δείτε επίσης: Survivor spoiler: Της Παναγιάς τα μάτια στο Survivor All Star! Αυτούς τους νικητές και κορυφαίους παίκτες του Survivor κλείνει ο Ατζούν

Ίσως είναι από τους πιο γνωστούς και παράλληλα αγαπημένους νικητές ριάλιτι. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ή αλλιώς Ντάνος παρά την τόση προβολή, παραμένει ταπεινός και συνειδητοποιημένος και φυσικά πάντοτε στη βάση του, το νησί του, τη Σκιάθο.

«Στις Κουκουναριές έχω εργαστεί από μικρό παιδί. Εδώ ενηλικιώθηκα» θυμάται ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Όπως λέει ο ίδιος είναι ευλογία για κάθε παιδί να μεγαλώνει στην επαρχία. «Εμείς τότε δεν είχαμε τα social media που πλέον έχουν γίνει ένα “μεγάλο κρυφτό”» δηλώνει.

Σε άλλο σημείο, ο Γιώργος Αγγελόπουλος που δεν έχει κρύψει την μεγάλη αγάπη που έχει για τα παιδιά, αναφέρει πως ήταν αυτή που τον οδήγησε να φτιάξει το Σωματείο «Φύλακας Άγγελος» για την προστασία και τη βοήθεια των κακοποιημένων παιδιών.

«Αγαπώ πολύ τα παιδιά γιατί είναι απροστάτευτα και γι’ αυτό δημιουργήσαμε τον “Φύλακα Άγγελο”. Το πρόβλημα της κακοποίησης είναι τεράστιο» αναφέρει. Ο ίδιος αποκαλύπτει πως η τελευταία πενταετία δεν ήταν εύκολη, καθώς βρισκόταν σε μια αναζήτηση εαυτού.

«Έπρεπε να δω τι μου ταιριάζει κι ακόμη υπάρχει μια αναζήτηση μέσα μου. Μου άρεσε πάρα πολύ που ασχολήθηκα με την υποκριτική» εξηγεί.

Σχετικά με τη ζωή μετά το «Survivor», τη χαρακτηρίζει ως μια πολύ καινούρια αλλά και μια επικίνδυνη συνθήκη. «Μου προτάθηκαν πράγματα που εν θα έκανα ποτέ. Μιλούσαν για εμένα άνθρωποι που δεν έχουν ιδέα ποιος είμαι».

Τέλος, δηλώνει πως η «μεγάλη ζωή» δεν είναι στην Αθήνα αλλά στη Σκιάθο. «Η οικογένειά μου, οι φίλοι μου, η θάλασσα και η βάρκα μου» λέει χαρακτηριστικά.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share