Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler βόμβα: Επιστρέφει ως παρουσιαστής ο Σάκης Τανιμανίδης! Τι θα απογίνει ο Γιώργος Λιανός;

Αποκλειστικό!

15 Ιουνίου 2022 19:19
Survivor spoiler βόμβα: Επιστρέφει ως παρουσιαστής ο Σάκης Τανιμανίδης! Τι θα απογίνει ο Γιώργος Λιανός;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Μια τρομερή αποκλειστικότητα σας φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Athensmagazine.gr και έχει να κάνει με το Survivor All Star. Μπορεί το Survivor 5 να μην έχει ολοκληρωθεί ακόμα (ελάχιστες μέρες απομένουν) όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν τρέχει το πρότζεκτ για το επόμενο. Εκεί που φήμες θέλουν να έρχεται το Survivor All Star! Και οι λόγοι είναι δύο...

Πρώτον ότι οι παίκτες από το Survivor 1 μεγαλώνουν και δεν θα είναι σε ηλικία να λάβουν μέρος σε ένα Survivor All Star, αφού έχουν περάσει ήδη 5 χρόνια και δεύτερος διότι όσα περισσότερα Survivor έχουμε τόσες λιγότερες επιλογές θα υπάρχουν από κάθε κύκλο! Με βάση λοιπόν ότι έχουμε πέντε κύκλους Survivor πάμε οριακά για 4 με 5 παίκτες από κάθε κύκλο του Survivor. Λίγοι, αρκετά λίγοι...

Survivor spoiler βόμβα: Επιστρέφει ως παρουσιαστής ο Σάκης Τανιμανίδης!

Εκτός όμως από τους παίκτες ερωτηματικό αποτελεί και ο παρουσιαστής του Survivor All Star, αφού μπορεί αυτή την στιγμή να είναι στον ρόλο αυτό ο Γιώργος Λιανός, η αλήθεια όμως είναι ότι άπαντες έχουν αγαπήσει μέσα από το ριάλιτι και τον Σάκη Τανιμανίδη, τον παρουσιαστή με τον οποίο ξεκίνησε το Survivor στους τρεις πρώτους κύκλους.

Η αλήθεια είναι πως η προοπτική του ΑΝΤ1 έχει παγώσει για τον Σάκη Τανιμανίδη μετά την αποτυχία της Φάρμας και τα νέα αυτά έχουν φτάσει στον Ατζούν. Ο Τούρκος, όπως θα έχει ένα μιξ από τους καλύτερους παίκτες των ριάλιτι, θέλει να έχει και ένα μιξ από τους δύο παρουσιαστές που έχουν στιγματίσει το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Έτσι θέλει και Σάκη Τανιμανίδη και Γιώργο Λιανό στην παρουσίαση του Survivor All Star και μάλιστα όχι ταυτόχρονα για να μπορεί ο καθένας να λείπει Ελλάδα για επαγγελματικούς λόγους, όταν ο άλλος θα μένει πίσω για γυρίσματα.

Αυτή είναι η ιδέα που βρίσκεται στο κεφάλι του Ατζούν και δεν έχει προχωρήσει σε πράξη. Πάντως ακούγεται αρκετά ενδιαφέροην είναι αλήθεια, με το οικονομικό να παίζει ξεκάθαρο ρόλο, τουλάχιστον όσο έχει να κάνει με τον Σάκη Τανιμανίδη!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share