Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 31/05: Σούσουρο στην παραλία! Μόνοι τους στο δάσος την νύχτα Άρης Σοϊλέδης και Βρισηίδα Ανδριώτου

Αποκλειστικό παρασκήνιο του Athensmagazine.gr!

31 Μαΐου 2022 14:29
Survivor spoiler 31/05: Σούσουρο στην παραλία! Μόνοι τους στο δάσος την νύχτα Άρης Σοϊλέδης και Βρισηίδα Ανδριώτου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Τα πράγματα στο Survivor κάθε μέρα μπορεί και να αλλάξουν. Τη μια μέρα μπορεί να είσαι «κολλητός» με κάποιο παίκτη και, ανάλογα με τα συμφέροντά σου, την άλλη μπορεί να είσαι «εχθρός» του, ορισμένες φορές χωρίς να γίνουν και ιδιαίτερα κατανοητοί οι λόγοι.

Βλέπαμε τις προηγούμενες εβδομάδες ένα «φλογερό» ειδύλλιο να αναπτύσσεται ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και τη Βρισηίδα Ανδριώτου. Οι δυο τους, μάλιστα, είχαν φτάσει σε σημείο να κάνουν σχέδια για το μέλλον τους, αλλά φαίνεται πως αυτά δεν ήταν κοινά, καθώς καθένας είχε τη δική του, προσωπική ατζέντα.

Η σχέση αυτή ίσως και να χρησιμοποιήθηκε εν μέρει για να εξυπηρετήσει τη στρατηγική των δύο παικτών, με τον χωρισμό τους πάντως να είναι αρκετά σκληρός και τη Βρισηίδα να φτάνει σε σημείο να τον κατηγορήσει για κακοποιητική συμπεριφορά. Φαίνεται, βέβαια, ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο, με τους περισσότερους να είναι μάρτυρες υπέρ του Μαρτίκα, ενισχύοντας το... σχέδιό του.

Survivor spoiler: Ο λόγος της συνάντησης Άρη και Βρισηίδας στο δάσος

Ένας παίκτης, ωστόσο, που βρέθηκε δίπλα στη Βρισηίδα από την πρώτη στιγμή σε αυτό το περιστατικό, ήταν ο Άρης Σοϊλέδης. Οι δυο τους έχουν εξαιρετική σχέση αυτή τη στιγμή και η Βρισηίδα έχει φτάσει σε σημείο να... χαριεντίζεται μαζί του μπροστά στην κάμερα, ώστε να ζηλέψει ο Σπύρος, αλλά φαίνεται πως δεν έμεινε μονάχα εκεί.

Οι δυο τους, μάλιστα, βρέθηκαν στο δάσος την νύχτα και απομακρύνθηκαν αρκετά από την παραλία. Αυτό, φυσικά, δεν πέρασε απαρατήρητο από τους συμπαίκτες τους, που σκέφτηκαν πως για ακόμη μια φορά ο πρώην ποδοσφαιριστής εμπλέκεται σε φήμες περί σχέσης, μετά τη Σοφιάννα Αβραμάκη.

Κάθε άλλο παρά κάτι τέτοιο, βέβαια, ισχύει. Την όποια οικειότητα την χρησιμοποιεί η Βρισηίδα, για να κάνει τον Μαρτίκα να ζηλεύει, έστω κι αν εκείνος μάλλον δε συγκινείται. Στο δάσος, επίσης, βρέθηκαν για να συζητήσουν πώς θα πορευτούν στο εξής, μιας και θεωρούν πως ενώνοντας τις δυνάμεις τους θα πετύχουν να φτάσουν μέχρι τέλους.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share