Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 5: Η Βρισηίδα κατήγγειλε βίαιη συμπεριφορά του Μαρτίκα! «Να μου κοβόντουσαν τα χέρια»

Ο κακός χαμός!

26 Μαΐου 2022 09:02
Survivor 5: Η Βρισηίδα κατήγγειλε βίαιη συμπεριφορά του Μαρτίκα! «Να μου κοβόντουσαν τα χέρια»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Surivor 5: Τελικά το love story της Βρισηίδας με τον Μαρτίκα στο Survivor δεν κράτησε για πολύ, με το φινάλε της σχέσης του να είναι άκρως επεισοδιακό, όπως μας είχε προαναγγείλει το χθεσινό τρέιλερ.

Μετά την κουβέντα που υπήρξε στην καλύβα, ουσιαστικά το ανακοίνωσε επίσημα ο Μαρτίκας στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού, λέγοντας: «Είχα εκφράσει την επιθυμία μου να παραμείνω στο παιχνίδι για μία ακόμη εβδομάδα για λίγο ακόμη για δύο σημαντικούς και πολύτιμους λόγους. Ο ένας είναι να ζήσω την ομάδα που απελευθερώθηκε, δέθηκε και θέλουμε να ζήσουμε χαρές, επιτυχίες και νίκες και ο δεύτερος πολύτιμος λόγος είναι ένας λόγος που χάθηκε. Ήταν ο λόγος που λέγεται Βρισηίδα Ανδριώτου και έτσι απρόβλεπτα και ανατρεπτικά χάθηκε. Μια ανατροπή που μπορεί να κλονίσει μια πολύ όμορφη ιστορία. Χάθηκε όμως… Δεν υπάρχει περίπτωση να ανεχτώ καμία τέτοια συμπεριφορά από καμία Βρισηίδα».

Αργότερα τον λόγο πήρε η Βρισηίδα που αποκάλυψε την βίαιη συμπεριφορά που είχε ο Μαρτίκας απέναντι της: «Εγώ δεν ήθελα να πω τίποτα από όλα αυτά. Δεν ήθελα να εκθέσω το χθεσινό γεγονός. Ήθελά να μου ζητήσει συγγνώμη για την πράξη του. Μου φώναξε μέσα στα μούτρα, με κακοχαρακτήρισε. Του λέω "τι είναι αυτά που λες, δεν ξέρεις την σύντροφό σου; Θα σου αστράψω χαστούκι". Αυτό ήταν λάθος που έκανα. Δεν το έκανα πράξη, απλά το είπα. Με άρπαξε το χέρι και με πέταξε απέναντι και μου λέει "τράβα για ύπνο κακομαθημένη, γλωσσού. Δεν το ανέχομαι, τέρμα το στόρι μας. Στάθη πάμε βόλτα". Και τότε του λέω δεν έχεις να πας πουθενά, πρέπει να κάτσουμε να μιλήσουμε οι δυο μας μόνο για αυτό που έγινε και μου λέει "πήγαινε για ύπνο, θα τα πούμε το πρωί, δεν θέλω να σου μιλήσω". Και εγώ να τον παρακαλώ να του εξηγήσω, είχα πάθει σοκ. Να μου εξηγήσει πως έγινε αυτό και με έσπρωξε. Ένα συγγνώμη ήθελα και εκείνος τα έλεγε διαφορετικά τα γεγονότα».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share