Τρίτη, 14 Μαΐου 2024

Survivor 5: Άτακτη η Βρισηίδα Ανδριώτου - Υπήρξε ζευγάρι με πρώην της Λάουρα Νάργες (photos)

Ποιος της είχε κλέψει την καρδιά;

12 Απριλίου 2022 11:01
Survivor 5: Άτακτη η Βρισηίδα Ανδριώτου - Υπήρξε ζευγάρι με πρώην της Λάουρα Νάργες (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τη Βρισηίδα Ανδριώτου τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο reality μόδας «My Style Rocks», με κλάματα, χαρά -και τσαχπινιά- ενώ φέτος έχει προκαλέσει αίσθηση μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor 5.

Δείτε επίσης: Survivor: Topless η Βρισηίδα, της έβγαλε το μαγιό η Σοφιάννα (ΒΙΝΤΕΟ)

Λίγο καιρό μετά το τέλος του διαγωνισμού μόδας πριν μερικά χρόνια, είχε γίνει γνωστό πως η πρώην παίκτρια του fashion show ήταν σε σχέση με τον πρώην σύντροφο της Λάουρας Νάργες, Δημήτρη Δαλάκο και η ίδια είχε μιλήσει γι’ αυτό στην εκπομπή «Όλα Καλά».

 Βρισηίδα Ανδριώτου βρισηίδα

Η ίδια δήλωνε τότε στην εκπομπή: «Είμαστε 1,5 μήνα μαζί και είμαστε καλά. Δεν είναι ο Δημήτρης πρώην της Λάουρας, η Λάουρα είναι πρώην του Δημήτρη, ήταν ο μάνατζέρ της. Δεν έχουμε καμία σχέση με τη Λάουρα, ο τρόπος που μιλάει, ο τρόπος που χαιρετάει…»

Πλέον το ζευγάρι έχει προχωρήσει τη ζωή του και έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους, με τη Βρισηίδα Ανδριώτου να βρίσκεται στο κατόπι του μεγάλου επάθλου του Survivor.

Ανδριώτου δαλάκος

Survivor 5: «Ατελείωτα κομπλεξάρα, κλάψε παραπέρα» - Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ξεσπά κατά της Βρισηίδας

Τα «πυρά» του εξαπέλυσε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας κατά της Βρισηίδας Ανδριώτου, με αφορμή κάποιες δηλώσεις της στην κάμερα του Survivor.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός δημοσιογράφος, που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης πριν από περίπου έναν μήνα, έχει επιστρέψει στους ρυθμούς της καθημερινότητάς του, όμως συνεχίζει και παρακολουθεί τις εξελίξεις ανάμεσα στους πρώην συμπαίκτες τους και τους αντιπάλους τους.

Μέσα από τις αναρτήσεις του στο Twitter, έχει εκφράσει πολλές φορές ανοιχτά την αντιπάθειά του για την Βρισηίδα Ανδριώτου και αυτό έκανε και σήμερα το πρωί, ενώ παρακολουθούσε το επεισόδιο του Survivor.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο από τη στιγμή που η παίκτρια των «Μαχητών» παραχωρούσε δηλώσεις στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης και το συνόδευσε με την εξής λεζάντα: «Ατελειωτα κομπλεξάρα. Μη ζηλεύεις κακομαθημένο 25χρονο. Φύγε πάλι και κλάψε παραπέρα. Καλημέρα».

Δείτε την ανάρτησή του

Survivor 5: «Ατελείωτα κομπλεξάρα, κλάψε παραπέρα» - Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ξεσπά κατά της Βρισηίδας

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share