Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor 5 – Καραγκούνιας εναντίον Εμμανουήλ: «Για ποιο λόγο να τον ζηλέψουμε, για το μαλλί του και τα πρησμένα μαγουλάκια του;»

Επικές ατάκες!

4 Απριλίου 2022 23:10
Survivor 5 – Καραγκούνιας εναντίον Εμμανουήλ: «Για ποιο λόγο να τον ζηλέψουμε, για το μαλλί του και τα πρησμένα μαγουλάκια του;»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 5: Για μία ακόμη φορά ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ προκαλεί με δηλώσεις, τους συμπαίκτες του και γίνεται έντονο αντικείμενο συζήτησης, όχι για καλό λόγο.

Οι συμπαίκτες του έκαναν ξεκάθαρο το λόγο που τον ψήφισαν αλλά ο Κωνσταντίνος ισχυρίστηκε πως έφερε φως με την παρουσία του κι όλοι τον ζηλεύουν. Ο Τάκης Καραγκούνιας δεν άντεξε με όσα άκουσε στο χθεσινό συμβούλιο κι είπε:

«Ειλικρινά πόσο αστεία ήταν αυτά που είπε και πόσο πολύ υποτιμά ο ίδιος τον εαυτό του κι όχι εμείς. Είπε ότι είναι καλύτερος αγωνιστικά από πολλά άτομα στην ομάδα κι ότι τον ζηλεύουμε και για αυτό τον ψηφίζουμε. Αναρωτηθήκαμε όλοι τι εννοεί με τη λέξη ζήλια. Για την αγωνιστικότητά μου, για το χαρακτήρα μου, για αυτό που είναι; Για το μαλλί του, για τα πρησμένα μαγουλάκια του; Για ποιον λόγο;»

Δείτε τα αποσπάσματα

Survivor spoiler: «Άσε μας μωρή μοδιστρούλα...» - Επίθεση Κατσαούνη σε Εμμανουήλ μόλις έκλεισαν οι κάμερες!

Survivor spoiler: Το Survivor 5 έψαχνε... το πρόσωπό του και φαίνεται πως το βρήκε στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, ο οποίος έχει καταφέρει μέσα σε μόλις μερικές μέρες να τσακωθεί με... όποιον μιλά ελληνικά, ισπανικά, αγγλικά, ή όποια άλλη γλώσσα, με την έντονη προσωπικότητά του να μην τιθασεύεται εύκολα.

Μπορεί εξαρχής να έχει αποδείξει, ότι αγωνιστικά τουλάχιστον δεν είναι ικανός για το ριάλιτι επιβίωσης, αλλά στο παιχνίδι του Ατζούν διόλου απαραίτητο είναι αυτό, εφόσον ξέρεις καλά να ιντριγκάρεις. Και η Ανθή Σαλαγκούδη, άλλωστε, έκατσε για αρκετό καιρό και θυμόμαστε όλοι την ιστορία που έγραψε αγωνιστικά.

Άπαντες οι παίκτες των δύο ομάδων, λοιπόν, μιλούν για όσα έχει κάνει μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ο Εμμανουήλ, με εκείνους που νιώθουν κάποια εσωτερική ανάγκη να βγαίνει η... Μπουμπουλίνα από μέσα τους, όπως θα έλεγε και ο Χάρης Μαυρουδής στο «Λούφα και Απαλλαγή», καθώς δεν ανέχονται τη διαφορετικότητα για κάποιο λόγο.

Survivor spoiler: Η άνευ προηγουμένου επίθεση Κατσαούνη σε Εμμανουήλ μετά το συμβούλιο

Δεν είναι, δηλαδή, μονάχα ο Τάκης Καραγκούνιας, ο οποίος βρίσκει διαρκώς αφορμές για να του επιτεθεί με φοβερή σφοδρότητα, με τους καβγάδες τους να βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη. Υπάρχει και ο Γιώργος Κατσαούνης, που πολλές φορές μας έχει δείξει τη... βαρβατίλα του, επομένως δύσκολα θα έκανε χωριό με έναν άνθρωπο σαν τον Κωνσταντίνο.

Στο συμβούλιο έδειξε ήδη τις άγριες διαθέσεις του, λέγοντας πως ο Κωνσταντίνος δεν κάνει για το Survivor και ειρωνευόμενος τον ίδιο για το περιστατικό με την ομπρέλα στη βροχή, που όντως ήταν αστείο, από τη στιγμή που μιλάμε για επιβίωση. Μετά το τέλος του συμβουλίου, πάντως, συνέχισε την επίθεσή του.

«Δεν ξέρεις τι έχω περάσει αγόρι μου στη ζωή μου. Θα με σέβεσαι, εγώ δε σε ενόχλησα ποτέ και δε σε έκρινα. Μη με κρίνεις κι εσύ», του είπε ευγενικά ο Κωνσταντίνος. «Άσε μας ρε μοδιστρούλα, ήρθες εδώ να κάνεις πασαρέλα», του απάντησε ο αγρότης, με άπαντες από την μπλε ομάδα να αντιδρούν, αλλά την παραγωγή να σταματά τη διένεξη άμεσα.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share