Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 01/04: «Θα σε γαμ@@σ@ αλλά θα σ' αρέσει!» - Ανεπανάληπτος τσακωμός Εμμανούηλ - Τάκη!

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

1 Απριλίου 2022 15:32
Survivor spoiler 01/04: «Θα σε γαμ@@σ@ αλλά θα σ' αρέσει!» - Ανεπανάληπτος τσακωμός Εμμανούηλ - Τάκη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler 01/04: Το Survivor 5 επιστρέφει το Σάββατο (02/04) με ακόμα έναν τσακωμό ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ!

Όπως βλέπουμε και στο trailer του επεισοδίου ο Μισθοφόρος τα βάζει ξανά με τον κομμωτή, με την κάμερα να μας δείχνει μόνο αυτά που θέλει διότι αλλιώς θα έπρεπε να πέσουν.... πολλά μπιμπ! Τι συμβαίνει; Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ επιμένει να έχει θέματα με τον Τάκη Καραγκούνια και ο τελευταίος να του ζητάει τα ρέστα. Μάλιστα θα τον πλησιάσει, για ακόμα μια φορά, απειλητικά και θα του ζητήσει να μην του ξαναμιλήσει ποτέ και πως πλέον θα είναι δύο ξένοι στην ίδια παραλία.

«Αμάν ρε Τάκη, ότι και να σου πω μου κάνει επίθεση. Δεν τολμάει κανείς να σου μιλήσει, έχεις τσακωθεί μ' όλους», είπε ο Κωνσταντίνος με τον Τάκη να του απαντά πως θα μιλάει για τον εαυτό του και να αφήσει τους υπόλοιπους απ' έξω. Ωστόσο ο Κωνσταντίνος, με το παράπονο στα χείλη, θα του ζητήσει τον λόγο που του συμπεριφέρεται με τον τρόπο αυτό, με τον Τάκη έξαλλο να ξεφεύγει και να τολμάει να του πει τα εξής: «Θα σε γαμ@@σ@ αλλά σ' αρέσει. Σε παρακαλώ μείνε μακριά μου γιατί θα έχει σοβαρό πρόβλημα».

Survivor spoiler 01/04: «Θα σε γαμ@@σ@ αλλά θα σ' αρέσει!» - Ανεπανάληπτος τσακωμός Κωνσταντίνου - Τάκη!

Κάπου εκεί η κατάσταση ξέφυγε επιπλέον αφού ανέλαβαν δράση και συμπαίκτες τους, οι οποίοι πήραν ξεκάθαρα την θέση του Κωνσταντίνου, αφού οι εκφράσεις του Τάκη ήταν απαράδεκτες προς τον συγκεκριμένο παίκτη.

Θεωρείται δεδομένο πλέον πως ο ένας παίκτης θα ψηφίσει τον άλλον σε ενδεχόμενη χαμένη ασυλία, ενώ δεν αποκλείεται να είναι και οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση. Εκεί που η ψηφοφορία θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share