Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 5: Τραγικές στιγμές για την Ιωάννα Μαλέσκου - «Έφαγε» γερό κράξιμο από τον Χρήστο Δάντη

Τι συνέβη;

27 Φεβρουαρίου 2022 13:40
Survivor 5: Τραγικές στιγμές για την Ιωάννα Μαλέσκου - «Έφαγε» γερό κράξιμο από τον Χρήστο Δάντη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δύσκολες ώρες περνά η Ιωάννα Μαλέσκου, καθώς μια νέα κόντρα φαίνεται πως έχει ξεσπάσει με τον Χρήστο Δάντη με αφορμή το Survivor 5.

Ο Χρήστος Δάντης μετά την επίμαχη ανάρτηση της νέας παίκτρια Σταυρούλας Χρυσαειδή, έριξε τα «βέλη» του και στις τηλεοπτικές εκπομπές που σχολιάζουν το ριάλιτι επιβίωσης και τις συμπεριφορές των παικτών.

Θεωρώντας άδικη τη μέχρι τώρα αντιμετώπιση της εκπομπής «Love it» προς το πρόσωπο της συντρόφου του Ασημίνας Χατζηανδρέου, ξεσπάθωσε εναντίον της παρουσιάστριας Ιωάννας Μαλέσκου μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα ο γνωστός τραγουδιστής τόνισε πως κλασικά η αντιμετώπιση της εκπομπής θα είναι υπέρ της νέας παίκτριας και κατά της Ασημίνας. Ωστόσο θα έπρεπε να είναι πιο αντικειμενική στο σχολιασμό της, εφόσον και εκείνη αλλά και το Survivor 5 ανήκει στο δυναμικό του ΣΚΑΙ.

Δείτε το story:

Δάντης Μαλέσκου

Survivor 5: Νέα... καρφιά της Κουρεντή για τον Κατσαούνη - «Έχει ξεκάθαρα πρόβλημα, ξενέρωσα»

Μπορεί πριν από λίγο είδαμε πως παίκτης των Μαχητών κατακεραύνωσε τόσο την Ναυσικά όσο και τον Απόστολο ωστόσο τα βέλη ετοίμασε και η Μυριέλλα Κουρεντή για τον Γιώργο Κατσαούνη παρόλο που οι δυο τους πριν από λίγο καιρό είχαν έρθει αρκετά κοντά μεταξύ τους.

Survivor 5 - Spoiler: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του ριάλιτι μέχρι στιγμής, βάσει στατιστικών!

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια δεν δίστασε να αναφέρει στην κάμερα του Survivor 5 χαρακτηριστικά: «Ο Κατσαούνης έχει ξεκάθαρα πρόβλημα μαζί μου. Δεν μπορεί να δεχθεί ότι προτίμησα να βγω και να υποστηρίξω την αλήθεια τότε στο συμβούλιο και ξενέρωσα που από μόνος του ξεμπροστιάστηκε γιατί δεν ήθελε να παραδεχθεί τα λάθη του και τα ατοπήματα του.

Αυτό που γύρισε και είπε, πως του είπα ότι πουλάει το μεταξύ μας, είναι ένα τεράστιο ψέμα! Αυτό που ουσιαστικά συμβαίνει με τον Κατσαούνη είναι ότι όπου σταθεί και όπου βρεθεί, μάλλον μέχρι να αποχωρήσει ή να αποχωρήσω από το Survivor, θα κάθεται και θα προσπαθέί να με βγάζει φάουλ, να με βγάζει διπρόσωπη, να πείσει όλη την ομάδα και την κολλητή του, Ασημίνα».

Οι δηλώσεις της Κουρεντή στην κάμερα

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share