Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor 5: Σάλος με τον πολυσυζητημένο παίκτη - Κατηγορείται και για ξυλοδαρμό!

«Θύελλα» αντιδράσεων μετά και τις νέες αποκαλύψεις

23 Ιανουαρίου 2022 11:16
Survivor 5: Σάλος με τον πολυσυζητημένο παίκτη - Κατηγορείται και για ξυλοδαρμό!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σάλος επικρατεί με έναν εκ των πιο πολυσυζητημένων παικτών του φετινού Survivor, καθώς φαίνεται πως οι κατηγορίες τελειωμό δεν έχουν, έχοντας κι άλλη καταγγελία εναντίον του.

Η αρχική υπόθεση που έγινε γνωστή, είναι πως ο γνωστός παίκτης παρενόχληση 16χρονη σεξουαλικά σεξουαλικά κάνοντάς της άσεμνες χειρονομίες, με την ίδια να τον καταγγέλλει στις Αρχές, τη στιγμή που ο Άγιος Δομίνικος παράλληλα «βράζει».

Οι νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση

«Το συμβάν έλαβε χώρα τον Δεκέμβριο του 2021. Ο κατηγορούμενος θώπευσε την ανήλικη κοντά στην περιοχή των γεννητικών οργάνων και της είπε να τον συνοδεύσει στην οικία του για την τέλεση άλλων ασελγών πράξεων», λέει, μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» η Μαρία Γαλλιού, δικηγόρος 16χρονης, που πρόσθεσε πως εναντίον του εκκρεμεί και υπόθεση ξυλοδαρμού.

Η κοπέλα ανέφερε το συμβάν στους γονείς και μαζί πήγαν στο αστυνομικό τμήμα προκειμένου να καταγγείλουν το περιστατικό.

«Κινήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία, κατέθεσε τη δική του εκδοχή, σχηματίστηκε δικογραφία, ασκήθηκε ποινική δίωξη για δύο αδικήματα, έχει προσδιοριστεί το δικαστήριο για τον Φεβρουάριο του 2023».

Ο ίδιος αρνήθηκε το συμβάν, με συγγενή του να δηλώνει στο MEGA: «Είναι το πιο καθαρό παιδί που υπάρχει. Είναι οξύθυμος σαν χαρακτήρας αλλά για όλο αυτό που τον κατηγορούν δεν το πιστεύω. Στην περιοχή μας έχει πέραση, είναι ωραίο παιδί, τον ήθελαν πολλές, αλλά αν την απέρριψε και εκείνη την κατηγορεί, δεν ξέρω. Δε γίνεται να τον κατηγορεί για σεξουαλική παρενόχληση επειδή δεν την ήθελε. Τόσο καιρό αυτή η κοπέλα δεν έλεγε κάτι. Τώρα μετά τη συμμετοχή στο ριάλιτι γιατί το κάνει;».

TAGS
 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share