Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor 5: Το Twitter... τρελάθηκε με τον Σοϊλέδη και βλέπει νέο έρωτα με τη Μυριέλλα

Με τον Τσακατσούκα στη μέση καλά θα πάει αυτό...

23 Ιανουαρίου 2022 09:53
Survivor 5: Το Twitter... τρελάθηκε με τον Σοϊλέδη και βλέπει νέο έρωτα με τη Μυριέλλα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Άρης Σοϊλέδης ήρθε, μάλλον, για να αφήσει ιστορία στο Survivor, με τους τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης να τρελαίνονται και να βλέπουν, μάλιστα, ένα νέο ειδύλλιο στον ορίζοντα, βρίσκοντας ξανά αφορμή να ασχοληθούν με τη Μυριέλλα Κουρεντή.

Ο νέος παίκτης των Διασήμων κέρδισε τις εντυπώσεις από την πρώτη κιόλας στιγμή, αφού ήταν αρκετά ηγετικός από πολύ νωρίς για την ομάδα του, τόσο με συμβουλές από τον πάγκο όσο και με τις δύο νίκες, που πήρε για το έπαθλο φαγηγτού.

Survivor 5: Το Twitter... εντόπισε νέο ειδύλλιο

Αρκετά θέματα, βέβαια, αποτέλεσαν ευκαιρία για να ασχοληθεί το κοινό μαζί του, με τους χρήστες του Twitter να αναφέρονται φυσικά στα πολύ λευκά του δόντια, παρομοιάζοντάς τον... μέχρι και με την Ιωάννα Μαλέσκου.

Παράλληλα, όμως, δεν μπορούσε να μη σχολιαστεί ο ενθουσιασμός της Μυριέλλας Κουρεντή, που τον υποδέχθηκε σαν να είναι ο καλύτερος φίλος της. Η νίκη επί του Κατσούνη και ο πανηγυρισμός της ηθοποιού, ειδικά, έδωσε λαβές για σχόλια περί νέου φλερτ, αν και ο ποδοσφαιριστής είναι σε σχέση με την παρουσιάστρια, Μαρία Αντωνά, αν και ο αγρότης ήδη «τσίμπησε» και ζήλεψε.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share