Κυριακή, 02 Οκτωβρίου 2022

Survivor 5 - Αποκάλυψη από τον πρώην σύντροφο της Μυριέλλας: «Χωρίσαμε τον Σεπτέμβριο γιατί…»

Τι δήλωσε;

13 Ιανουαρίου 2022 18:21
Survivor 5 - Αποκάλυψη από τον πρώην σύντροφο της Μυριέλλας: «Χωρίσαμε τον Σεπτέμβριο γιατί…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για την παίκτρια του Survivor, Μυριέλλα Κουρεντή μίλησε στην εκπομπή «Love it» ο πρώην σύντροφός της, Κωνσταντίνος Πεταλωτής.

O Κωνσταντίνος Πεταλωτής μίλησε για τη γνωριμία τους, το χωρισμό τους, ενώ τόνισε πως θα ταξιδέψει αυτές τις μέρες στον Άγιο Δομίνικο για αναψυχή.

Παράλληλα, δείτε εδώ όσα χρειάζεται να ξέρεις για τον Κωνσταντίνο Πεταλωτή.

«Με τη Μυριέλλα γνωριστήκαμε τον Ιούλιο που μας πέρασε όταν ανέβηκε στις Σέρρες για τις ανάγκες της παράσταση που έπαιζε. Ήρθαμε πιο κοντά, βγαίναμε, ταξιδέψαμε και περάσαμε ένα πολύ ωραίο καλοκαίρι μαζί. Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμάω και σέβομαι πολύ. Τον Σεπτέμβριο, για δικού μας λόγους αποφασίσαμε να το λήξουμε.

Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος, λόγω της υγειονομικής κατάστασης που επικρατεί και είμαστε περισσότερο σπίτι, παρακολουθώ το Survivor! H Μυριέλλα όπως την γνώρισα έτσι είναι και στο παιχνίδι. Πολύ αγωνιστική και δυνατή και έχει πολλά να δώσει.

Ως παίκτης όχι, αλλά θα ταξιδέψω αυτές τις μέρες για Άγιο Δομίνικο, στο πλαίσιο ενός ταξιδιού με φίλους, λόγω και της αναγνωσιμότητας που πήρε το μέρος λόγω του Survivor. Έχω κανονίσει αυτό το ταξίδι από τον Σεπτέμβριο», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Πεταλωτής.

Δείτε το σχετικό βίντεο

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share