Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 5 - Σε σοκ η Μυριέλλα: Τρομακτική η τούμπα της - Έπεσε με τα μούτρα στο μπαούλο εξοπλισμού (video)

Ανησυχία στην ομάδα των Διασήμων

15 Ιανουαρίου 2022 22:15
Survivor 5 - Σε σοκ η Μυριέλλα: Τρομακτική η τούμπα της - Έπεσε με τα μούτρα στο μπαούλο εξοπλισμού (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πριν λίγη ώρα ξεκίνησε άλλο ένα επεισόδιο του Survivor 5 από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά είδαμε το ατύχημα της Μυριέλλας Κουρεντή, με αποτέλεσμα να ανησυχήσουν οι υπόλοιποι παίκτες στην ομάδα των Διασήμων για την κατάσταση της υγείας της και για το κατά πόσο είναι σε θέση να αγωνιστεί και να κερδίσει.

Survivor spoiler 15/01, οριστικό: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού!

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός παραπάτησε στην καλύβα και έπεσε με αποτέλεσμα να τρομάξει τους συμπαίκτες της. Ο λόγος ήταν το μπαούλο που βρέθηκε μπρος στα πόδια της και δη ανοιχτό.

Το ατύχημα της Μυριέλλας Κουρεντή

Στην αρχή ανέφερε χαρακτηριστικά: «Κάτσε λίγο γιατί χτύπησα τα δάχτυλα των ποδιών μου πάρα πολύ. Και συνέχισε λέγοντας στον συμπαίκτη της, Λάμπρο Κωνσταντάρα: «Δεν ξέρω που να πρωτοπώ ότι πονάω. Πω, πω, πω, πω! Πω, πω χτύπησα και το χέρι μου. Ρε, πονάει εδώ, κοίτα! Είμαι πολύ ανθεκτική στον πόνο, Λάμπρο».

Τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες με Μυριέλλα και Κατσαούνη

μυριελλα-κατσαουνησ

Το Survivor 5 επέστρεψε και από τις πρώτες ημέρες προβολής του έχει σχολιαστεί πολύ έντονα τόσο από τις εκπομπές, όσο και από τα social media, με το twitter να... "δίνει πόνο"! Δυο από τα πρόσωπα που έχουν απασχολήσει και όπως φαίνεται θα συνεχίσουν να απασχολούν είναι η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Γιώργος Κατσαούνης.

Το γεγονός πως η παίκτρια των Διάσημων και ο παίκτης των Μαχητών έχουν έρθει ιδιαίτερα κοντά έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις. Όχι μόνο μέσα στο παιχνίδι λόγω του ότι είναι αντίπαλοι, αλλά και πίσω στην Ελλάδα καθώς η ηθοποιός βρίσκεται σύμφωνα με την ίδια σε σχέση - δείτε εδώ τον σύντροφο της. Βέβαια, ο ίδιος όπως δήλωσε στο Love It δεν έχει πρόβλημα να έρθει πιο κοντά με έναν άλλον παίκτη η αγαπημένη του.

Βέβαια, ούτε και η ίδια δείχνει να ενοχλείται από το γεγονός πως έχει σχέση, αφού δεν δίστασε να φιληθεί με τον Γιώργο Κατσαούνη στο στόμα, την ώρα που όλες οι κάμερες ήταν από πάνω τους. Πρώτος και κύριος που ενοχλήθηκε ήταν ο Βαλάντης, ενώ συνέχεια είχε η Αθηνά και η Ευρυδίκη. Όχι μόνο όμως λόγω της συμπεριφοράς τους μπροστά στις κάμερες... αλλά και πίσω από αυτές.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share