Σάββατο, 04 Μαΐου 2024

Survivor 5: Ώρα για το σερί τους - Νικητές για την πρώτη επικοινωνία οι Διάσημοι

Άνετη επικράτηση με... τιμωρό Ρουβά

11 Ιανουαρίου 2022 23:14
Survivor 5: Ώρα για το σερί τους - Νικητές για την πρώτη επικοινωνία οι Διάσημοι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι Διάσημοι δείχνουν να ανακάμπτουν και να είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν ένα δικό τους σερί στο Survivor 5, παίρνοντας την νίκη και στο αγώνισμα επικοινωνίας, αφού τάραξαν πρώτα τους Μαχητές στην ασυλία.

Φαίνεται, μάλλον, ότι πέτυχαν το σκοπό τους. Παρά τα προβλήματα στην παραλία τους, οι Διάσημοι έχουν εμφανιστεί βελτιωμένοι στα τελευταία τους παιχνίδια, κάτι που παρατηρήθηκε πιο έντονα στο τελευταίο αγώνισμα ασυλίας, όπου ανάγκασαν τους αντιπάλους τους να ψηφίσουν για την αποχώρηση με την νίκη τους.

Βρίσκουν ρυθμό με νίκες οι Διάσημοι

Η επιτυχία αυτή έφερε σε κακή ψυχολογική κατάσταση τους Μαχητές, οι οποίοι για πρώτη φορά βρέθηκαν σε εσωστρέφεια, κάτι που μάλλον εκμεταλλεύτηκαν οι Διάσημοι, αν και τα δικά τους θέματα σε καμία περίπτωση δεν έχουν ξεπεραστεί, ειδικά όταν υπάρχει... Βαλάντης στην καλύβα.

Στο σημερινό (11/1) αγώνισμα επικοινωνίας, πάντως, πανηγύρισαν την νίκη με 10-5 με τον Απόστολο Ρουβά να «καθαρίζει» και θα απολαύσουν μερικές memes και αναρτήσεις από το Twitter, όπως τα έχουν δημοσιεύσει οι φαν του ριάλιτι επιβίωσης.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share